Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, March 3, 2012

T shirt for Carnivall Autoshow

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Esok InsyaAllah bermula lah event aku kt Sg Petani pulak ...dgn keadaan cuaca yg hujan terutama pd waktu ptg sedikit menggusarkan aku..apa pon show must go on .Walaupon hujan ..itulah rezki dan rahmat dr Allah jua .Aku baru ja sampai rumah dekan kol 12am tadi ..ambik T shirt yg aku temaphh..so inilah dia ..amacam ok tak ??


Buat kengkawan yg masih sudi singgah dan komen blog aku ...aku ucapkan terima kaseh bebanyak..buat masa la aku x sempat nk singgah bertanya khabar kt hampa semua...tadi aku dpt lagi satu projek nak buat show kat Bukit Gantang..ntah la bila aku leh relax ...apa pon doakan kejyaan show aku esok yer..

5 comments:

Fabulous Me said...

Smoga sukses slalo!

ummiross said...

busy nya khairul sekarang, masyuk tu!

Kazman / Sue said...

lawa tshirt tu.... semoga terus maju dan berjaya....

Norlida Ramli said...

ok baju tu...
simple & nice!
slmt berauto show :)

Afzainizam said...

NAMA BLOG KO TETAP ADA... KAT MANA-MANAMMG GLAMOR HABIS...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy balut cover door panel kereta