Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, March 14, 2012

Sticker for Ekspo Belia Autoshow Seberang Jaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Mau tak hot...mau tak bengang ..benda bila kita dh planned tetiba x jadi ..hampeh betul ! Terkena lagi aku ..aritu masa show kat Kulim ..kali ni kat Batu Kawan lak . Kalau dh x mampu nk buat show..habaq la await2..jgn dok menyusahkan kan aku saja ..ahh..  malas la aku nk crita ...bagi aku sejuk dulu noo...

OK..lupakan jap pasal bab show Batu Kawan yg x jadi tu ...sabtu ni aku akan organize show kat Ekspo Seberang Jaya pulak ..macam biasa lah..sibuk bebenor aku la ni ..ni la ha sticker kereta utk para peserta yg bertanding aritu ..hampa nak jugak ka ? kalau nk mai ler ekspo tu sabtu ni ..


16 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

awat..pasai paa ni?? dah2 tarik nafas dulu mai pekena ayaq ais dulu bg hilang hangat ati tu...

zati embong said...

smart sticker.hihi

Afzainizam said...

yang pasti GM punya logo ada tertera mmg hebat betulll

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pemasangan sticker bomb kereta

MaYa MustWany said...

marah benor nampaknya..lex2..cool2..

ummiross said...

Hmm memang tak patutkan macam tu,kesianlah penat lelah orang.Moga yang kat Seberang Jaya tu berjalan lancar.

khaifaiz said...

aku nak tp jauh sgt.. boleh post x bro... hehehe

Kancil 8349 said...

cantik bro...

LydSunshine said...

Kena tipu ke bang? Nasib baik sticker tu lawa. Sape yg design? Kelasss nooo..

Admin Homestay said...

assalam, spt biasa design sticker mmg gampaq....klu dpt satu pasti best.

Abhamz said...

assalam, spt biase design sticker mmg cun...klu dpt satu pasti best...

Ckin Kembaq said...

cantik!jual untung ni.. ^_^

Cik tikah said...

teringin nak pergi.. satu hari nanti :)

Afiq Yassin said...

cantik.. afiq nk satu la

azznie said...

design sticker mmg cun..nak satu..

Angel Beats aka Mira Classic said...

ala... haritu x dapat pon sticker nih... nnt bawak ke taiping ye... hehhehehe

Anonymous said...

x dapat pon sticker ni ari tu bro...