Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, March 8, 2012

Pinky Kancil

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Harini agak free skit .leh la update blog dan ziarah kengkawan semua. Ketika kulim-landmark-central-autoshow- pd Jan lalu..aku ada ambik gambar beberapa buat kereta utk dimasukkan dlm blog aku nih..sejak kebelakangan ni aku agak busy skit so terlewatlah skit nk share ngan hampa semua .
Salah satu keta yg aku ambik ialah kancil pink ni..lupa lak nama owner dia ..marah lak dia kat aku nanti ..
















29 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. suke! (^___~)

AriF FaZDiLaH said...

perh..mantap bro..

LydSunshine said...

Ololoh comeynya... Kalau saya jumpa ni saya cabut misai hello kitty kat ekzos tu. Hehehe.

Niza Romli said...

comey betoi ekzos tu..suka la :)

Afiq Yassin said...

comel.. perempuan suka la kete mcm ni kan

-Incek Fik- said...

Wahhh!


Kereta kancil pinky ada hello kitty gitu. Kreatif dia hias dalaman kereta tu :)




* Berapa yea kos keseluruhan kalau nak make-up satu kancil ni?

remyhazza said...

so pinky !!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wow..

pink...

hello kitty..

suka :)

AriF FaZDiLaH said...

i follow...too..

Kamsiah said...

hello kitty lagi..(oh jgn la ownernya lelaki) hehe...

My Life's Journey said...

Mantap jugak laaa ... suke2 ... warna yang sanggat meyerlah (^_^)

ummiross said...

hello kitty!, mesti tuannya perempuan kan..

caliph shuriken said...

versi hello kitty, hikk...

khairul said...

owner dia lelaki !!

MaYa MustWany said...

err laki??hati manis tuh..kkikiki

NURULHANIF said...

wah pink... hehe.. terima kasih abg ek.. xdak tinggal jejak kat cbox.. kena block kat opis.. hehe

sahromnasrudin said...

mcm mira la...

Mohammad Abu Bakar Kamal said...

Dah tak heran dah lelaki dikaitkan dgn warna pink bro.. cume owner kancil pink adalah LELAKI, masih baru bagi aku..HAHAHAHA..

Nurul ain said...

pink ke tu?? mcm red color je... >,<

diana said...

wah..
comel la..
kalau macam ni kena halau terpaksa tidur dalam kereta pun snggup la.
heheh

Ckin Kembaq said...

haha..takla pink sangat tu..ok gi..antik gak..lama2 nanti lagi gempak..hehe

O CIKTEDDY said...

pink die lawa =D

Popkorn said...

huh? owner lelaki? mesti awek die suh wat gini kan?

azznie said...

comel..hello kitty lagi

lambdasp!!n said...

puii...lelaki pun layan katty ker..
selera dia,dia punya suka laa...hhohooho

zati embong said...

jap2 ni kete laki ke prmpuan ni abg? tgk ekzos da rupa hello kitty,sekali tgk dlm kete,baru ye.

Kancil 8349 said...

cantiknya,...comel...tengok depan kereta nie banyak betul diubahsuai...rim tayar pun cantik...dengkinya tengok...

Adylia Qarissa said...

pink! hanya untuk perempuan :D

Afzainizam said...

pink kala mmg nampak cun tapi macho..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pemasangan sticker bomb kereta