Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, March 28, 2012

Pasai ni la aku sibuk sgt la ni

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Sorry x sempat nk singgah blog korang..aku ada 3 event yg nk kena handle dlm masa terdekat ni . Setiap mlm meeting sana sini..bangla pon dah tidoq..aku dok kerja lagi !

7/4 - Tesco Stargate Alor Setar
8/4 - UNIKL Kulim
29/4 - Batu Kawan autoshow dan sprint test




11 comments:

MaYa MustWany said...

HAHHA xpe..bangla xbnyk kos hidup..kita kat malaysia nih tggi kos sara hidup.xpe..dh stel smua,tdo ckup2.

Kazman / Sue said...

wahh... tahniah... kerja tu kerja jugak... tapi jangan abaikan tido... kesihatan tu penting kawannn...

ummiross said...

tak tido pun takpe khairul, janji masyuk!, bangla tido tak masuk apa2, masuk mimpi je kot, hik!

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa banyaknya projek abang ni ...umi doakan abang berjaya ..yayyyyyyyyyy ..amin2 ..rehat2 jugak tau

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

hehhe...chaiyok2! (^____^)

AYuNG said...

hehe...xpa...kata GM kan..=)

Miss Purple Ungu said...

kesian dia...
xpe, byk la duit tkumpul pasni hehe ;)

Adylia Qarissa said...

hahaaaaa...ok lah tu abg.. abg bukan bangla..kalo bangla reti tidur abg tak reti tidur tu namanya orang melayu tulen...

memang bz abg sampai tak sempat nak singgah blog dkna.. ;p

Afzainizam said...

oohhhh semakin keras usaha ko yerr...

ciri-ciri orang yang akan berjaya suatu masa nanti...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah alternator kereta

Kancil 8349 said...

wah....yang penting dapat update blog...dapat juga kamu membaca dan tengok perkembangan semasa bro

Abhamz said...

assalam, kalu mcm tu kena ada pembantu....sorang2 mmg tak larat...