Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, March 17, 2012

LIVE UPDATE from Autoshow Xpo Seberang Jaya Penang

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Kol 9 aku dah sampai kat tapak xpo...3-4 biji kereta peserta dah siap ada (awai sunggoh hampa no )..
Harap2 show aku hari ni berlangsung dgn jayanya tanpa insiden yg tidak diingini ..doa kan aku yer kengkawan semua !
Tapak pertandingan pd arini
 




13 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is bekenan betui myvi putih tu... comei je tgk... hohoh
p/s: bila myvi is abg nak make over ni? hohoho

Gen2Merah said...

fullamak... bestnya dapat singgah sini.. banyak info pasal modified keta.... cantekkk

L said...

nak test drive myvi.. huu

Afzainizam said...

yuppp selalunya ko buat sesuatu mmg buat terbaikk.... kami harap kali ni lebih mantopppp lagi peserta yang datang....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip jumping bateri kereta kong

zati embong said...

moga segalanya berjalan lancar O.o

faizah husna said...

goodluck ! :)

burnkelana said...

apa benda yg ditampal kat atas kete myvi tu bro..

c'axoera ヅ said...

cantik pulak atap kete tu....

Cik tikah said...

kosong lagi..

-Incek Fik- said...

uihss.. style kereta myvi putih tu, unik dekat bahagian bumper depan dia hehee :)

azznie said...

insyaallah semuanya selamat dan berjalan lancar

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar...awalnyer... nasib gambar insiden tu xde..kalau x lagi naye..hehehehhe

Edy Fee said...

style bonet depan myvi tu