Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, March 12, 2012

Hang nak bodek aku ker Naga ??

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Aku pernah posted kereta Naga ni pd Oct tahun lepas...klu dulu bonet dia ada airbrush..sekarang dh x dak dah sbb aku difaham kan kereta beliau terlibat dlm satu kemalangan dulu ....mungkin x berani nak "main" airbrush...dia beralih pula kpd sticker . One thing yg aku suka kat kereta dia ni sbb......sticker blog aku ada dimana2 saja kat kereta dia ! Free ads tu ! Aku x sponsor satu sen pon taw dan aku pon x paksa dia buat sticker tu ..apa pon bro...hang dapat extra points dari aku nanti hehe....

Naga yg handsome !

Blog sapa tu ??



















37 comments:

ZWAN SABRI said...

mmg superblah kreta naga tuu.. btw, mesti bangga kan abg khairul sebab dia letak sticker tu kt keta dia.. HAHA

Jos Revalution said...

peh.. satu cara promote blog ni..huhu.. baek juga ati naga tu ye bro.. :)...

saffiya_aleesya @ echa said...

alamak buh topeng hantu plak dlm keta..

My Life's Journey said...

Cantik2 ..tapi yang de alamat blog tu lagi cantik bang ..pwetttttttttttttt ..femes blog abang ..ramai yang sukakannya :)

ummiross said...

bestnya..ada memeber promote blog,tolong-menolong kan khairul..

faizah husna said...

waa~
kt kete pun ade link blog..
semat2..^^

Kamsiah said...

en khairul...comei sticker blog awak tu....promosi percuma tu..

LydSunshine said...

Femes ah blog abg. nnt kalo org yg berkenan dgn keta tu ingat blog tu blog tuan punya keta. Heheh. Cantik la kaler pink punya sticker tu.

LidiaSuraya said...

pehhhh promote blog... memang bodek ni... heheheheh mesti makin ramei laa terjah here kan?

nanie said...

wah...bangga la tu ada org tolong wat promosi blog..hehehhe...jeles la ni..nak kena organize autoshow gak ni..:)

azznie said...

comel stiker

Picoz Shupalula. said...

fuhyooo :)

c'axoera ヅ said...

terbaeeek esp URL tu hahaha

dela said...

sempoi jgak keta naga tu.. :)

Miss Purple Ungu said...

promote jgn x promote hehe :)

O CIKTEDDY said...

smart die buat sticker tu.huhu

lambdasp!!n said...

kalau blog ni pakai domain sendiri lagi gempak bro...macam blog aku..hehhhe....(baru je tukar)
[klik ler my tengok]
pakai domain sendiri..bukan mahai pong..
kalau bro aku,jamin hang mampu bukan setakat domain je.. siap dengan hosting sekali porn boleh...ekekkek

zati embong said...

ni mmg rasa speechless la.smart gila.hihi

Arpiiz said...

haha, untunglah dia..^_^

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah... mantopla abang... lama xmenjenguk sini, is stat qeja dah rini (^___^)

Mohd Norafzal said...

hahaha kompom2 dpt markah free dh kat situ hahaha

Koding said...

Tulisan bahasa apa tuh??

Jemput singgah ke blog Koding...

Potrait Admirer said...

nanti bagi la stiker blog kat aku dapat gak promote kat sarawak hihihi

Afiq Yassin said...

jom terjah blog naga tu.. siap promote dkt kete.. ha3

Kancil 8349 said...

dia nak promosi bah tu bro...hehehe

Abhamz said...

assalam, mmg elegant dan mewah...

NURULHANIF said...

hebat..

cinnamon.com said...

hebat

bangga pun ada juga..

Cik tikah said...

serius smart!

kiwi said...

perghhh..cntik la keta tu..hihi..lama x dtg jenguk sini..asyik busy je.. ^^

shark said...

sakan keta depa..honda siap..

MaYa MustWany said...

fuhh makin terkenal la blogger ym kete ni..best2

sahromnasrudin said...

pasti besar ongkosnya kan

Kazman / Sue said...

sorry lama tak datang sebab kat kg tak de internet.....haaa3x

makin jauh la blog hang pergi.... syabas gilamodified.....

dwaty said...

nak bodek la tu.... hehehe

caliph shuriken said...

ni btul2 mekap ni, huh...

Afzainizam said...

Gila modifide mmg nama besar yang dah gahhh .... mmg terbaik

sampai yang sanggup buat sendiri tuuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pemasangan sticker bomb kereta