Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, March 20, 2012

Habis jahanam !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Kalau hampa nak taw incident apa yg tak diingini masa autoshow-ekspo-belia-best-seberang-jaya Sabtu lalu..ni la ha.....khemah yg dipasang tetiba melayang ditiup angin kencang yg datang secara tiba2..kejadian yg berlaku x sampai 2 minit telah merosakkan 2 buah kereta peserta autoshow pada aritu .Nasib baik tidak ada kemalangan atau kecederaan yang menimpa orang ramai..
Buat peserta yg terlibat ..harap bersabar..kerana pihak penganjur bersedia untuk memberikan sedikit ganti rugi kat korang ..










42 comments:

Ckin Kembaq said...

ujian tu...spaya lebh jaga2 pasni..angin kuat.. ^_^

M@W@R Q@SeH said...

alaaa siannya...skrng ni cuaca x menentu kena hati2 je la...

Kamsiah said...

17 hb tu mmg angin,ribut dan hujan sgtlebat...saya ada kenduri tahlil kat kg mertua...

nasib baik takde yg tercedera,kan...

.: iEyLa :. said...

syukur takde kemalangan jiwa yg jadi kan bro..

LydSunshine said...

Eii.. Sian. Nasib baik penganjur tu berperikemanusiaan. Heheh. *kipas abg kerol.

O CIKTEDDY said...

nasib baik xde yg cedera kan..lain kali insyaAllah lbih hati2 ye bang khairul.. ^,^

cimöt said...

kesiannya..

Shaiful Zaidi said...

salam...kesiannya. anggap ia sbg ujian..."COBAAN"

Abhamz said...

assalam, sabar jelah, adelah hikmah di sebaliknya tu....

AYuNG said...

uishhhh...bahaya, cuaca x menentu skang..

zati embong said...

sabar abg..mgkin ada sbb jd cm2. yg penting xde kemalangan jiwa.

Dunia Baru said...

cobaaaannn....

MaYa MustWany said...

fuhhyoo..rosak kete..oo ok la pihak pgajur nak bertanggung jawab..tabik spring..

dugaan..wat doa slmat la..

Cik Rose Cute said...

sekarang nie...angin kuat...kalau nasib tak baik jahanam kereta..

Popkorn said...

seb baik xde org yg cdera kan..
Alhamdulillah

My Life's Journey said...

ya allah .. teruk jugak bang ..benda tu roboh ..nasib baik tak kena orang .. nasib baik jugak abang jenis yang bersabar uuu ..


tapi umi yakin abang dn yang lain2 mesti pandai handle kan ..chayokkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! abang khairul mesti boleh :)

dela said...

nasib baik tiada yg cedera... tpi msti seriau jgak la kan..

faizah husna said...

kesiannya empunya kete..harap2 diorang tabah.. :)

Niza Romli said...

cuaca buruk..sabar jelah.

c'axoera ヅ said...

huhhh tingat plak ribut yang kat melaka dulu tu..nasib tak apa2 kan :)

midonz said...

banyakkan bersabar bro... ujian Allah tu... next time hang kena fikirkan cara lain pulak agar perkara mcm ni tak berlaku lagi... good luck bro khairul..

Cik tikah said...

lah! sabar yer abg!

LidiaSuraya said...

Ya ampun.... Next time kn amik iktibar ni .. Scary nya.. Tapi syukur x der yg cedera kn?? N lucky phk pnganjur yg baik hati nk byr gnti rugi.. :/

Belalang hijau Perisik said...

mcm ni punya kemalangan, penganjur pun bukan boleh nak jangka ye x? tapi baguih la pasai penganjur sudi juga ringankan beban peserta2 auto show. tahniah bro!

caliph shuriken said...

smoga x berlaku cmni lagi lain kali...

ummiross said...

Alhamdulillah takde yang cedera, nasib baik jugak penganjur nak bagi ganti rugi..

shark said...

huishhh bahaya tu :(

AriF FaZDiLaH said...

angin...sepoi2 tornado.

nanie said...

uiiisshhh!!!! bahaya no....nsb baik xdak yg cedera..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum bro..

pas nie before event kne baca yasin bro..doa dijauhkan malapetaka

L said...

sabar jerla.. kesian keta tu.. huuu

Ryu on ahsfantasy24.com said...

Ya allah..
ujian tu, harao bersabar. ^^

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

bahaya noh... kat perlispun angin kuat... abis pokok tumbang kat jalan raya, jalan kg... mohon moga kita dipeliharaNYA.. amin~

A Crack Mirror said...

owh... Syukur semua selamat. Kita hanya mampu merancang,tuhan yg menentukan. After this perlu bersedia lbh awal.elak perkara yg sama berulng.

Kazman / Sue said...

aduhh... sian kat penganjur... sian juga kat peserta.... harap kedua2x pihak bersabar dan mencari penyelesaian yang terbaik bersama....

Miss Purple Ungu said...

mujur xde yg cedera
dugaan....

Norgadis Labuan 2 said...

siannya yg punya kereta...

Afzainizam said...

eeemmm benda nak jadi ... pasrah jer...

cuma sabar jerr bila kereta terkena...

yang pasti tiada yang tercedera tu jerr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair windshield kena batu

Angel Beats aka Mira Classic said...

naya2...harap bersabo pada yg terlibat... dugaan semua nih.....

Adylia Qarissa said...

ermmm..kecian lak kan... tapi nak buat macam na, benda yang tak diduga akan berlaku ..

Kancil 8349 said...

di luar jangkaan...apapun tahniah menjadi penganjur yang baik

TiraPengemis said...

ya Allah....dahsyat