Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, March 22, 2012

Chors Classic

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Sebelum kita p ushar kereta Chor ni..terlebih dahulu aku ucapkan berbanyak terima kaseh pd kengkwan yg sudi berkongsi masalah serta memberi nasihat dan kata2 perangsang buat aku smlm ..akan aku jadikan pedoman buat masa hadapan ..

OK berbalik kepada kereta Bro Chor yg berasal dr Bota ni ..beliau meruoakan salah seorang peserta yg kerap kali juga joint setiap autoshow yg aku anjurkan ...dh byk wang dia laburkan utk menjadi seperti sekarang ..sblm ni keta dia kaler kuning...sekarang ni dia tampil bergaya dgn kaler hijau "HULK" pulak ..smart beb ! Setelah beberapa kali mencuba ..akhirmya kejayaan menjadi miliknya apabila beliau menjuarai kategory Mira Looks ketika autoshow-ekspo-belia-best-seberang-jaya sabtu lepas .

Jom kita tengok apa yg dia telah buat kat keta dia ...




 











34 comments:

.: iEyLa :. said...

huishhh..mane nak cri budget nk modified nih..haha

Phat said...

smart2 budak2 perodua rawang xde anta kete die orang ke ada gak yg smart die org nye kete

My Life's Journey said...

piwettttttttttttt ... warna hijau ..walaupun warna hijau ..dirimu tetap menawan .. dari warna kuning ke hijau ..suke2 ..

Jos Revalution said...

cantik warna hijau kuning tu... :)

Shaiful Zaidi said...

usaha tangga kejayaan....tahniah!

Popkorn said...

agak2 bpe modal nak buat kete ijau tu?

Niza Romli said...

comel menawan..memang smart la tang takdak bumbung tu..

ummiross said...

wow,wow,wow!!! memang gempaq,hijau kuning kombinasi yang serasi, tahniah Bro Chor..

beckhrooy said...

cam pernah je nakpak keta hijau tu, hehe, tahniah kpd pemilik sbb berjaya

M@W@R Q@SeH said...

hehehe x pernah nmpk pn kt Bota keta ni :)

Kazman / Sue said...

owner ni memang sah jenis tak sayang duit kat keter... tahniahh...

c'axoera ヅ said...

classy bro!

Teenager Housemaid said...

cool yg warna hijau tu..huhu

-Incek Fik- said...

cantik hijau dia.. mesra alam gitu hehee :)

*tahniah kepada Brader Chor atas hasil kejayaan beliau

CekbOlat-bOlat said...

wahhh.. HIJAU ! nk naik.. nk naik

zati embong said...

fuh fuh fuh..org kedah ka?hihi. mst bnyk duit hbes kn?

dela said...

belanja mahai tu...

O CIKTEDDY said...

wow speechless siti!haha

azznie said...

minat dan hobi punya pasal berhabis duitpn tak pe kan?

Belalang hijau Perisik said...

besar pelaburan ek? hebat2...

AkuMuzikFilem said...

salute. memang deserve untuk menang. klasik dan unik. ini baru betul namanya modifikasi

Koding said...

Hebat...

yastro said...

Warrrr...sempoi la chorrr...aku suka keta klassik mcmnih...nak2 lak masuk bertanding...terbaik...


Lelaki Kacak

faizah husna said...

msty blnja bykkan? btw mmg nmpak class...thumbs up...:)

Adylia Qarissa said...

dalam hati dkna menggelegak nak buat macam2 kat kete dkna tapi niat tu kene kuburkan jer ;(

Kazman / Sue said...

salam jumaat brooo.... semoga ceria selalu....

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah! (^___^)

Cik Kay Jue said...

wah... tabik ar..

LydSunshine said...

Hijau kuning warnanya. Sungguh ke'kedah'an.

MaYa MustWany said...

agak2 brpa riban la dia abiz kan..

Kancil 8349 said...

cantik semua kereta tu...hebat

jena said...

hah! keta mr. bean.. hihi

http://naziman.com/teknologi/software-laptop/mengedit-gambar-tanpa-menggunakan-software/

azznie said...

hijau sy suka tp kuning musuh sy ..

Afzainizam said...

hebat-hebat belaka orang sebelah utara yerrr....

semua power gilerr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah alternator kereta