Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, March 5, 2012

The Carnivall autoshow & drift show Mar 3 2012..Part 2

Aku turut jadi emcee majlis pd haritu...big thanks buat isteri aku yg byk membantu 


Ketika majlis penyampaian sijil penghargaan kepada main sponsor aku iaitu..Hyrax Oil Sdn Bhd 


Jadi jury pon aku...




















25 comments:

Mohd Norafzal said...

perghh bes la bro keje bro ni.jenjalan je :)

ummiross said...

hebat!,serba boleh...

Ckin Kembaq said...

jadi semua la ni..hahah juri, emcee, nasib tak jadi tukang bagi hadiah..hehe kalu tak, boleh dpt anugerah sekali la..

p/s : pengajur cemerlang setiap bulan..hehe

nanie said...

sorry x leh p...husband keja la...apa pun tahniah bukan senang nak wat event besaq camtu...:)

eyqa amin said...

wooo...best kan lo partner/bf/hubby kita sekepala, sesuka, sehobi, mcm kita. heh :p

Kamsiah said...

berkenan tgk bumbung atap tu...

Phat said...

lama sungguh x p autoshow..malu nk g kete kita standard ;-)

LydSunshine said...

ini benar-benar serba boleh ni bang. Heheh. emcee pun dia, juri pun dia. Keta pink tu menang tak?

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kereta warna pink :) ..suka2 ..


abang kharul mesti tekun mencatat apa yang atut dlm tu kereta pink tu .. bestnya umi tengok :)

sahromnasrudin said...

klu mlm mesti lg cantik kan krete tue

Abhamz said...

assalam, hilux pun dimodified? hebat...hebat....

AYuNG said...

syok la akak sporting..=)

c'axoera ヅ said...

apa kata kasi saya sebijik kete2 tu heheh

cinnamon.com said...

wah,cantiknya warna pink..ni msti wanita punya..

byk duit diorg ye.

LidiaSuraya said...

tekun nya bagi markah... baguih ni.. sungguh berdedikasi ketika bekerja yer.. hahahahaha

diana said...

KERETA PINK TU TAK MENANG KA??

Kazman / Sue said...

bila aku tengok entri ni makin terserlah kesibukan rakan blogger aku ni....

zati embong said...

hihi..semuanya la..dah nama org kuat kn.

maszull said...

assalamualaikum ....wah cun nyer kete yg color pink tu...:)

L said...

huhu, xmain air ker bro??? xkn jadi juri n emcee jer?? sambil mneyelam minum air.. hoho

Afzainizam said...

pengacara ko... juri pun ko.... but mmg ko serba bolehhhh..... orang kuat autoshow mmg busy memanjang..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hilangkan calar dashboard kereta

Miss Purple Ungu said...

dah la jd emcee pastu juri pun dia
anyway, tahniah bro ;)

MaYa MustWany said...

abg la super car..smua leh wat.hahah..cayalah akak pon join skki

syiela said...

wah best la wife sekepala ngan abang

semua keja abang balun ye... hadiah je kasi orang :)

Angel Beats aka Mira Classic said...

tahniah pd penganjur....
hujan sekejap2..nk tinggai keta g mandi pon risau...

last2 men game kt keta je... huuhuhuh

kuaq2 mau tgk drift... last2 clear... bapak polisi je ade... melepas...