Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, March 3, 2012

The Carnivall autoshow & dreift show Mar 3 2012

 Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian

Tamatlah sudah autoshow kat SP tadi..syukur Alhamdulillah cuaca mendung sepanjang hari cuma sekali sekala ada sikit gerimis..Sambutan yg diterima dr peserta amat menggalakkan terutama dr drifters yg dtg dr pelusok negeri. Cuma ada sedikit insiden dgn pihak polis kira2 jam 5 ptg tadi dimana semua event drift dibatalkan serta merta dgn alasan ianya telah mengganggu lalu lintas ! aku rasa bukan sbb tu..main reason nya sbb Najib nak lalu jln tu nanti ...
Utk tidak mahu menimbulkan sebarang kekecohan..aku arahkan semua peserta drift beredar serta merta ..apa pon yg pastinya ...event aku sekali berakhir dgn jaya nya pd hari ini . Jumpa lagi di Autoshow Seberang jaya 17/3 nanti !



























tengah borak ngan bos Tom's sticker..Mr Jason

aku jdi jury lagi 

mcm biasa .aku jdi emcee lagi 



12 comments:

ummiross said...

Tahniah Khairul, lega rasanya kan bila selesai dengan jayanya. Tentu banyak lagi autoshow yang sedang menunggu ni..

zati embong said...

orang besar nk lalu abg.ms 2 jalan macam dia yg pnya la.xpela,akhirat nanti,kat bahu dia sebesar2 tanggungjwab tergalas O.o

ahsfantasy24 said...

hee..
siap berasap2 lagi tuu ^^
comel kete antik tu! (:

Ckin Kembaq said...

mesti best driff..suka tengok..hehe

yastro said...

aku pun minat gak keta2 drift nih....

dela said...

tahniah... autoshow berjalan dgn lancar... nmpak gempaq ......

saffiya_aleesya @ echa said...

standard laa tu bro klu dah men ngan org besaq2 ni..biaq p laa dia nak lalu..sabaq naaa..

Anonymous said...

Sexy blog :
http://aed280e5.allanalpass.com
http://xaijo.com/land?new-se.html
http://blog.erolove.in/?new-ep.html
http://amateur.erolove.in/pagelb.html

Adylia Qarissa said...

dah lama dkna tak tengok driff :(

caliph shuriken said...

congratz utk event bro ^^

*btul laa aritu PM mai sp, huh...

Afzainizam said...

oohhhh mmg terbaik event yang berjaya..


oohhh drif-drif mmg aku minat beb

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hilangkan calar dashboard kereta

Miss Purple Ungu said...

teringin nak tgk drift secara live hehe ;)