Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, March 9, 2012

Bela ikan dlm kereta ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian

Aku pernah posted ttg kereta Firdaus ni sedikit masa dulu...sekarang ni jom kita p ushar keseluruhan kereta beliau ...dah macam2 dia buat ...sampaikan ikan pon dia bela ! hang jangan bela kambin dah la pasni Firdaus hoi :)


Ni blog sapa erk ???





Atas dashboard pon ada ikan !



Alamak ..ada mini fountain daa !




Bumper belakang pon ada ikan !







39 comments:

Afiq Yassin said...

dah mcm club afiq tgk.. kite ni mmg tak pakai stering ker?

My Life's Journey said...

Fulamakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ... caya lah bang ..hebat tu ..mcm disco dah dlm kereta ..disco sendiri2 tu hihi.

tyang best tu ade ikan ..cute2

Adylia Qarissa said...

yang penting link blog abg da kat kete tu ;p

najwa's said...

perghh...sempoi giler!

LydSunshine said...

Salam,

kereta ni tujuannya utk apa bang? Siap ada aquarium lagi. Ikan betul2 ke tu? Tak panas ke air tu nanti? Sian ikan. Huhu.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wowwww...... nampak mewah sgt rekaan dalaman camnie...

Abhamz said...

assalam, ....memang hebat tu bro....tak terfikir dak akal nak buat mcm tu...mmg kreatif habis!!!

AriF FaZDiLaH said...

gilo..canggeh...mantop...bela ikan kelisa satu........

burnkelana said...

hehehe..kreatif sungguh! bleh menang ker nih? tp kategori ape yerk?

meisnani said...

lepasni tggl je dalam kete tu... ahaha

khairul said...

Afiq - dia pki removeable stering

Burnkelana - dia selalu masuk kategory VIP dan selalu menang event kt utara

Lydsunshine - mmg itu ikan betul ..panas ? naseb ko ler ikan ha3

meisnani said...

bang, sy da update yg baru.. nty bace bile free.. =)

Kazman / Sue said...

aku ingat kat rumah je ada aquarium... dalam keetr pun adaa...

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

tak tumpah ke ayaq tu?

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

dah xmacam qeta dah is tengok... hohoho
meriah (^___^)

dwaty said...

mati ikan tu kalau saya ownernya... kat rumah pun malas nak bg ikan makan... dalam keta lagila... hehehe

Kancil 8349 said...

canggih....mati juga ikan kalau macam tu

josrevalution said...

maen giler keta die ni.. huhuhu.. lain dr yg lain.. mewah betul..

Titisan Hujan said...

terbaik la ada ikan

Potrait Admirer said...

dasyat la kete tu..agak2 bape kos nak buat kete jadi cam tu..

Yas y said...

Ko sponsor keta dia ke bro?

EmpayarUtama said...

Memang gempaq

SHAHIDA SHIDA said...

blog sapantah tu tak tahu la hahaha...

zati embong said...

jat rasa kalau bg org ni bas, abes bas 2 dia kerjakan.hihi.mahu siap ada katil bagai.

Cik tikah said...

dahsyatnya!!!

hyz said...

perghhh giler mewah kat dalam...

dela said...

hebat2....

O CIKTEDDY said...

ececeh..tanye plak..blog abg la.huhu

Belalang hijau Perisik said...

ritu dah tgk pic keta nih... tapi awat kali ni rasa macam lagi dasyat? dia modify lagi ka? hebat betoi...

caliph shuriken said...

bahagia sgguh ikan tu bro, hukk...

eyqa amin said...

mcm pena nmpk la link k bwh tue ;)

Koding said...

Hebat sangat ni...
Macam bar laa pulak..

Jemput singgah ke blog Koding...

Kancil 8349 said...

selamat hari sabtu bro

Angel Beats aka Mira Classic said...

nak buat jugak....
tp kompom lari tema... hehehehe

pelangi sepi said...

bela ikan dalam kereta pulk..

anie said...

hebat sungguh

MaYa MustWany said...

fuhh siap promote blog tuh..best2.

Afzainizam said...

nampaknya gile modifide ada kat tertampal kat skerting tu...

hebat kereta ni....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pemasangan sticker bomb kereta

Terbelog said...

untung la ikan tu haha