Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, March 26, 2012

Autoshow Taiping 25/3

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan 2 sekelian..

Syukur Alhamdulillah sekali lagi show aku berakhir dgn jayanya..walaupon hujan hampir sejam ptg tadi (cuak gak aku )..namun tidak mematahkan semangat para peserta untuk terus "berentap" dlm game yg begitu sengit tadi . Becak jugak la pdg tu sampai ramai terpaksa berkaki ayam..aku pulak dr kasut kena la pki selipar ..
Yang pastinya YB Rosli (Adun Terong )..dh naik syok dan teringin nk buat lagi ...maceh la datuk bagi projek hehe...





































22 comments:

Kazman / Sue said...

memang gempak laa... siang2x pun main pertunjukan ekzos berapi jugak tu....

Alisha Residenc said...

Hello,
Anda boleh menukar pautan blog saya?
http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
Berterima kasih banyak

Alisha

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bestnya ..umi suke kete hello kitty tu .. cantik n comel je umi rasa bang :)

LydSunshine said...

Tak bahye ke bang main api2 ni. Kang meletup kang. Ohoho... Sy tgk abang sampai dah lipat kaki seluar. Heheh.

azznie said...

minat dan hobi punya pasal hujan pun hujan la

cinnamon.com said...

tahniah!

hebat2 keretanya..

mudah-mudahan hebat juga di sisi Allah

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.... dasat...
tapi yang ade gambaq tawen tu (2nd pic) macam sweet je... hoho

O CIKTEDDY said...

fuyoo!gmbr org trus..huhu

Angel Beats aka Mira Classic said...

event bakaq kemah terbek... hehehhe
keta pengantin pon ada... hehehhee...
yg penting...lama x turun bendang... hehehee... terbaek bos...

sahromnasrudin said...

wa suka myvi tue...cam romantic plak heheheeeee

syiela said...

Ambaoi pengantin tu exposed la.... hehehhe teringin jugak nak buat camtu :)

Teenager Housemaid said...

mak aih gambar kahwin tuuu..hahaha
setailo lah..kehkehekhe

Ryu on ahsfantasy24.com said...

kereta untuk kahwin ke tu??
hehehhe~

shark said...

byknnya yg join..syok aih :)

Edy Fee said...

mcm2...yg takleh blah kereta pengantin pon ade..siap beriben mcm hamper

hyz said...

meriah giler kan... suka kat kete ijau tu. simple tp menarik

Koding said...

kete pengantin...
Siap gambo pengantin sekali...

Abhamz said...

assalam, memang hebat bro....tahniah!!!

MaYa MustWany said...

YB pakai slipar pun msti stylo kan..hihihi..becak2 pun meriah

Afzainizam said...

dapat perhatian positif dari YB adun terong... mungkin akan lebih banyak projek dari beliau nanti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah alternator kereta

Hunny Kitty said...

hujan memang lebat hari tu...p sat ja...tak sempat nak lepak lama~

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek.... walaupon hari hujan.... heheheheh