Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, March 19, 2012

Autoshow Ekspo Belia Best Seberang Jaya Penang 17 Mar 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Alhamdulilllah show aku semalam berakhir dgn jayanya walaupon terdapat insiden yg tidak diingini telah berlaku..nak taw apa dia ..tunggu next post dr aku ..aku x larat nk ulas panjang2 sebab letih sgt ...hari ni aku kena kerja lak ..sbb esok ada audit..ptg tadi sampai lah kol 11pm tadi aku sibuk meeting sana sini..1st dgn wakil UNIKL utk next event aku pd 8/4 ni kat Kulim..kol 9 tadi aku meeting dgn club drift dan En Ady dr Putera Racing team utk event kami di Stadium Batu Kawan pd Mei nanti ...enjoy my pics ni yer...










Bersama dgn Pyan Cecupak..












mata aku dh x larat nk bkk dah ....

Kalau hampa nak tgk more pics.singgah lah ke fb aku nie..

30 comments:

CekbOlat-bOlat said...

kereta mane satu menang ? aiyokk =..="

tnjuk la kete yg menang

LaLa mhdnor said...

heloo kitty !
cantik nya, rase nak pi culik je kete comel tu :D

afzainizam said...

ooohhh nampak geng-geng iswara datang bertandang.... hebat

oohhh ape plak insiden yg berlaku tu... ade eksident kerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
foder hay silaj silawrap haylaj

Ckin Kembaq said...

keta hello kitty tu comel sangat!hehe

Abhamz said...

assalam, mmg meriah sungguh....tentu amat membanggakan dan menimbulkan keseronokkan yang tak terhingga...tahniah, bro!

Shaiful Zaidi said...

salam...sori xdan nak pi tgk kat S.Jaya.

caliph shuriken said...

meriah jaa event wktu malam ^^

Kazman / Sue said...

peerghh... even ni memang superb.... kereta pun makin kreatif.... aku suka bab tgk lampu malam2x tu... menarik susunan cahaya lampu tu...

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar.... bercahaya di maktu malam...

kena buat i-city jugak lar area prai nih...hehehehe

beckhrooy said...

yang perempuan mesti suka pink kitty tu

eyqa amin said...

kereta speaker? wkwkwk xD

bang, de x autoshow tok volkswagen? hee. minat glew kt kete tue >.<

Niza Romli said...

wahh..meriah dgn event sesaja.

Teenager Housemaid said...

wahh..cool :D

zati embong said...

ha suasana malam lg meriah lah..jat suka.cantik!

AYuNG said...

adoii...kalau la duk dekat area sana..
alngkah bagus nya...hehe

L said...

huhu, tak payah ada lampu jalan dah pasni.. huu. penuh lampu..

Terbelog said...

pian cecupak tu dtg byr duit ke

My Life's Journey said...

semuanya best .. kereta semuanya gempak la bang .. insiden apa yang berlaku bang? tak pe nanti kmi tunggu post ye ..

wahhhhhhhhhhhhh smart la abang pegang mic tu.. mcm nak nyanyi je la hihi ..piwettt

EruzuLiyana said...

ahh rambang mataaaa. haha

MaYa MustWany said...

siap bulusss2 kete hello kitty..hihihi

-Incek Fik- said...

perghh!

memang cool habes dalam kereta ada gelas kaca berais! siap ada lampu neon biru lagik tu hehee..

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

mata dah stim tu bro..haha..tapi nampak meriah la lampu time malam tu..syok pulak tengok..

Belalang hijau Perisik said...

meriah betoi no~

Koding said...

Kreatif and Klasik...

Jemput singgah ke blog Koding...

Edy Fee said...

perghh jambu giler kancil hello kitty tu.hahaa

Edy Fee said...

jambu gle kancil hello kitty tu,hhaa

O CIKTEDDY said...

lawa kreta pink tuh!huhu

cimöt said...

suke yg hijau tu!!!

Miss Purple Ungu said...

comeynya kete hello kitty tu :)

Angel Beats aka Mira Classic said...

mr pinky tuuu..........