Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, March 4, 2012

Jumpak rakan blogger kat SP

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Ketika Autoshow carnivall Sg Petani Sabtu baru2 ni..aku buat pertama kalinya bertemu dgn blogger Laguna Merbok iaitu saudara Shaiful yg juga merupakan seorang pensyarah yg tinggal di Sg Petani. Ketaq jugak bila jumpak ngan lecturer nih...maklumlah aku ni sekolah pondok jew :)..apa pon maceh bebanyak pd bro Shaiful yg sudi singgah kat event aku aritu ...lupa nk bagi t shirt bro ...


11 comments:

zati embong said...

hihi,seriusnya muka lec.hihi

wa dpt tshirt free ke kalau g autoshow abg?waa

tunz said...

kenai gak blogger tu

Shaiful Zaidi said...

salam bro...thanks publish entri ni...ttg T-Shirt tu tak pa lah...TQ

@ zati embong
Lecturer ni nampak serius coz berdiri tgh panas tu...seriau mataku...,tapi sebenarnya tak seserius yg disangka...hehehe

Adylia Qarissa said...

hihiiii...sape yang mengigil nie? abg ke lec tu ?? ;p

Niza Romli said...

blogger ni memang sempoi...rajin bw.

Koding said...

Bagus jugak program en. khairul pusing2 seluruh Malaysia...
Dapat jumpa rakan lama dan baru...

Jemput singgah ke blog Koding...

caliph shuriken said...

oic, blogger sp ek..

*slalu jgak u-turn kt trafik laguna tuu, hikk...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah , laguna merbuk , is ada banyak kenalan kat sana (^___^)

eyqa amin said...

belum ada kesempatan dan peluang nak jumpa blogger lain ~.~

Afzainizam said...

oohhhh mmg rezeki dapat jumpa rakan blogger .... aku pun kalau suatu hari nanti aku nak jumpa ko kat autoshow nanti..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hilangkan calar dashboard kereta

Titisan Hujan said...

waaa..bestnye dpt jpe dgn rkn blogger