Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, March 29, 2012

New monster from SP

Assakamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

First time aku tengok kereta Bro Kamarul ni masa Autoshow The Carnivall Sg Petani awal bulan lalu . Teruja gak aku tgk jentera dia ..semua lengkap dan memiliki package yg menarik sebagai sebuah kereta autoshow . Dengan design bodykit , interior serta audio system yg mantop telah membolehkan beliau merangkul pelbagai kejuaraan ketika di Sg Petani dan juga baru2 ni kat Autoshow Seberang Jaya ..InsyaAllah kita jumpak lagi kat Tesco Alor Setar minggu depan bro ?















28 comments:

nanie said...

wah....canggih no keta dia....bila ketaku akan jadi begini...hehhehehe....

Hackers said...

bilalah Hackers nak buat kereta seperti ini...

Hackers nak cadang sesuatu lah, bleh tak khairul bagi tip bagaimana untuk membeli system audio kereta? harap diterima ye pandangan ini...

Shaiful Zaidi said...

Ada radiasi ka?...hehehe

My Life's Journey said...

Fuyoooo bahagian dalam die best la bang ..warna merah .. yang kat gear tu mcm moitor tu ape ye?

yastro said...

Kaler merah yg sangat menawan kalbu nihh..

Kazman / Sue said...

seronok betul aku tengok autoshow kat belah utara ni... meriah sakan...

P/S : aku teringin nak pi Autoshow kat utara bile aku free nanti...

anie said...

canggihnya keta dia ye keta dia

Abhamz said...

assalam, mmg mantap...

LydSunshine said...

So, kat boot dia takleh letak barang la kan? Kalau boleh pun sempit kot. Susah nak bawak travel jauh2 ni.

c'axoera ヅ said...

heheh lain xmo ckp tapi nak kasitau abg spelling Assalamualaikum tu SALAH heheheh :p

Tyntha Lana said...

Salam..alah..abgkrol, tak minat superbike ke? ceh,tetiba superbike lak,hahahaha

Fabulous Me said...

Awww merah!

burnkelana said...

peerrgghh... gila kentang! banyak modal nih.

caliph shuriken said...

lawa laa interior keta ni ^^

LidiaSuraya said...

Merah tu... Mmg ngetop laaa

Koding said...

woiiiittt...
Berapi windscreen depan kete tuh...

khairul said...

TQ tolong perbetulkan kan :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ini adalah komen terima kasih kerna sharing ur luvly month of birth di ww is
..................................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/10wordless-wednesday.html
..................................................
moga singgah lagi. (ini komen segera copy paste sementara waktu, will come soon tau (^____^))

TiraPengemis said...

xreti la tgk bhgian dlm2 nie..huhu

Cik Sweet Pea said...

wow...cantik tuh.....

Kazman / Sue said...

salam jumaat...

datang lagi nak menambah komen... haaa3x... apa la aku ni...

bro kamarul ni memang kreatif la solek keter... biasanya kan kalau ubahsuai ni idea owner atau kedai yg buat yee..

cinnamon.com said...

semoga sukses selalu..

maju jaya.

cantik.

Cik tikah said...

pergh. merah menyala tuh!!

sahromnasrudin said...

merahnya mak ngah heheheeee

Teenager Housemaid said...

whoaa..cool

MaYa MustWany said...

wrna pun dh gempak gak tuh

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar audio dia.... mantop...

Afzainizam said...

tertarik ngan audio system spider dia ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta