Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, February 20, 2012

YB Khairul melawat kawasan...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Hampa ingat aku ni YB ka ? hehe...mana la layak aku ni....dah 2 minggu berturut2 hari ahad aku dah setenang cam dulu dah..klu dulu leh "melengkaq" kat rumah ..la ni x boleh dah sebab aku ada byk urusan yg nk kena settel .

Macam pagi tadi..aku kena ke Sg Petani nk jumpak org majlis utk tetapkan tarikh The Carnivall autoshow..so dh confirmed 3/3 sebagai tarikh autoshow..pastu aku ke The Carnivall meeting dgn org kuat kat situ discussed ttg show tu dan seterusnya melawat site utk drifting nanti ..pastu p kenduri kwn aku kt Lunas bro Fairol a.k.a Kak Limah ...petang baru la sampai rumah..

Hampa ingat senang ka nak buat show ni ?? penat nak mampoeh..rambut aku pon dh byk uban dh nie...



Ini tapak pertandingn untuk peserta autoshow dan audioshow

Tapak utk drifters



20 comments:

Shaiful Zaidi said...

salam bro...bt autoshow kat Carnival ka?....insyaAllah kalu ada kelapangan saya pi tgk..

khairul said...

ok Shaiful..jpk d sana nanti

yad'z said...

first time drop sini.. huwaaaa.. ohsemmnyeee kereta... ><

ummiross said...

Assalamulaikum YB...hihi, busy lagi ke? Takpa khairul ,janji masyuk!

yastro said...

wooo...busy betul bro nih..

Adylia Qarissa said...

apa salahnya ngaku YB :)

sibuk bebenar yea abg..

Ckin Kembaq said...

wah..yb yang bz..hehe

zureen said...

woww.. best!

Kancil 8349 said...

mana tahu ada orang offer jadi YB...ndak salah kan...hehehe

syiela said...

memandangkan syiela org sp InsyaAllah kalau ada masa trun tengok jugak ni...

mmg dah ala2 YB ni :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

betul2 BZ ni.. ;)

sahromnasrudin said...

bro...absorber myvi yg ori mana nak carik dengan harga yg reasonable erk huhuhhhhh

diana said...

assalamualaikum yb...
hehehe

AYuNG said...

bia betul ada uban dh bang...
bnyak sgt pk nih....

pelangi sepi said...

insyaallah..ada rezeki ,mana tau satu ari t jadi yb

MaYa MustWany said...

hahah mana thu masin taip abg ni..betul2 jdi YB..hihih

EmpayarUtama said...

Ada can ni. Mana tau masin mulut betul jd YB. Aku tukang bawak beg aaaa...

nanie said...

Assalamualaikum Y.B :)

Miss Purple Ungu said...

bz betoi yb khairul ni ;)

Afzainizam said...

eeemmm sesejak jadi YB melawat tapak ajerrr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light