Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, February 5, 2012

Trophy utk Gempat Bangat Autoshow Autocity Juru Penang Feb 25

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Sebelum ni aku dah hebahkan pasal autoshow The Carnivall Sg Petani pd 3/3 ni..tup2 aku dapat lagi satu projek nak buat show kat Autocity pada Feb 25...kali ni aku namakan GempaQ Bangat Autoshow Round 2..kalau hampa ingat lagi..Round 1 aku buat pada Dec tahun lepas ..meh tengok sini .
sibuk mmg sibuk..sebab aku ada show nk kena buat dlm selang seminggu . Inilah trophy utk setiap pemenang pd show aku ni nanti...amacam best tak ?? dekat 6 " tu ..

Gempaq bangat autoshow Juru autocity penang Feb 25
Main categories ( 1 ~ 5 )winner get 6" trophy
Proton std , Kcar std , Kcar extreme
Open std , Open extreme , VIP Open , Split fire
2 woofer SQ , 2 woofer SPL
4 woofer SQ , 4 woofer SPL
6~8 woofer open .

Jury selections
Best airbrush , sticker , lighting ,
engine , interior , bodykits,
Best Mira looks 
Best GT looks
Best Original Old Skool ( 1 ~ 3 )
Best Myvi std ( 1 ~ 3 ) 
Best Viva std ( 1 ~ 3 ) 
Best BLM std ( 1 ~ 3 ) 
Best Car club

Reg : RM 50 ( Tshirt + Tom's sticker , Karhifi magazine,close at 3 pm )
Prizes : trophy 6"+ hamper+ Hyrax Oil
Organizer : GM Event Management
http://gilamodified.blogspot.com/
Autoshow call Khairul 0195712256 
Audio Art 0174371281 / Manggo 0124040587


20 comments:

Azekzk said...

tinginya trofi tu..

ummiross said...

waa makin rancak Khairul,tahun yang cemerlang..

Afiq Yassin said...

trophy dah nak sama tinggi dgn tuannya

AYuNG said...

dah nak sama tinggi ngan abg dah trophy tuh..hehe~~

Cik tikah said...

tingginya trofi tuh. sama tinggi cik tikah je. haha

Fabulous Me said...

gempat ka gempaq ka dua2 sama ka? besaq nyaaa pialaaaa

TiraPengemis said...

besar tue...puas hti kalo dpt..

Kancil 8349 said...

tingginya...apapun good luck bro

Niza Romli said...

wah..gila tinggi trophy tu..



btw..mekasih bagi link tu..:))

Adylia Qarissa said...

trofi tu sama tinggi dengan dkna..heheeeeeeeee

faizlaster said...

piala mcm same tinggi ngn aku jep..haha

Norgadis Labuan said...

Wah! Tinggnya tropi tu, untunglah siapa yg dapat...

Teenager Housemaid said...

bestnya kalau sy dpt trofi tu.hehehe

Abhamz said...

assalam, tingginya..tak muat nak ubuh dlm kete...pasti berebut nak menang.

pelangi sepi said...

besar dan tinggi trofinya

tunz said...

good luck bro!

Koding said...

Tingginya trofi..
sama tinggi dgn bebudak...

CikAnyss' :O said...

wahh , trofi tu bak sini sikit , huhu

Afzainizam said...

woooo tinggi betul trofi tu.... sebelah ko pun dah nampak tinnginyerr...

lumayannn betullll

۞۞۞۞Salam Maulidur Rasul۞۞۞۞
diy pemasangan carpet dan insulflex lantai kereta

DianaAzis said...

wah..tingginya trophy..dah nak sama tggi dah tu :)