Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, February 20, 2012

Sudir's Wira Sedan

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Bro Sudir ni kira newby dlm dunia autoshow nie..sekali imbas kereta beliau masih lagi nampak cam "basic mods "...tapi aku difahamkan kereta dia dah semakin mantop skunk nie..apa pon kita tunggu kemuncuulan dia pada autoshow gempaq bangat kat autocity penang sabtu nanti












32 comments:

yana-feehily said...

mak aii..tibi besau nye..hehhee..speaker punya la byk. mau gugur jantung..

perghhhh..

ummiross said...

Wow merahnya pakngah,nampak hebat!!!

Kancil 8349 said...

wah...merah bersalut hitam...nampak cool...

AYuNG said...

smart kaler keta bro nih! =)

eyqa amin said...

tunggu pic kreta yg mantop ini ^^. heh

shark said...

ada turbo,jgn main2..;p

sebelom kami pakai honda skang,dulu husben saya ada wira konvert evo..:)

mmg sakan habes duit kat situ..sbb husben saya minat gila kat keta2 ni ;)

sama la lagu hang encik khairul ;p

zati embong said...

kereta cm2 kira basic lg eh?xleh imagine ni cmne rupa skrg ni.hihi

O CIKTEDDY said...

smart gak yg ni,bang ^_^

Koding said...

Koding Berkata:
Ganazzzz...

Abhamz said...

assalam, mmg mengancam....

Fabulous Me said...

Lowed gila bro

A Crack Mirror said...

wohoho..merah sangat!

CekbOlat-bOlat said...

powerr betoii

Botak said...

lepas ni kereta terus boleh terbang ke langit.. Hehehehe..

yad'z said...

waiting for it.. =)

ahsfantasy24 said...

tah sabar2 nak ada kereta
sendiri, boleh ajar modified :)

diana said...

dalam nye menarik..kat luar kurang la...tak berapa cantik la bagi akak..:)

My Life's Journey said...

Hebat!! sungguh mengkagumkan ..walaupun masih baru dlm dunia kereta ..amboihh umi ni .. mcm pandai dlm dunia kereta hihi ..pangg!!

cinnamon.com said...

mmg mantap pun

Kazman & Sue said...

macam ni punya ganas pun baru kira basic... heee3x... ternyata peserta kita ni makin kreatif jadinya....

hyz said...

sport rim dia cantik

Cik tikah said...

cantik la warna kereta tuh ^^

dela said...

tu dia...meriah ah! hebat

EmpayarUtama said...

Aaaaaaaku nak masuk kategori kereta rajin rosak

Nurul ain said...

tv bukan main besar!!! ahaaaa

L said...

wowow.. biler L dah keje nt, nk beli keta, nk mintak bro tolong makeover my car boleh? hehehehehehe... kasi kaw2 lawa..

jom renung kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/jahil-dunia-jahil-agama.html

saffiya_aleesya @ echa said...

harap2 kemunculan baru kat autocity nanti makin gempaq laa kan..rasa cam nak je suh bro sudir ni tukar cat lain..kasi warna terang sikit baru kete nampak garang kan!!

Miss Purple Ungu said...

bestnya kete bro ni :)

josrevalution said...

hitam merah mcm x sesuai kaler tu.. tu yg xterserah keta dia ni.. :)

Teenager Housemaid said...

errr..
nampak cam pelik hoho

Azek zk said...

oklh..

Afzainizam said...

oohhh mmg gempak jugak kereta dia tuu.... tak mengalahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light