Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, February 7, 2012

Masuk magazine lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Terlebih dahulu thanks pd kengkawan yg komen ttg "baju baru" blog aku ni..thanks juga pd yg sudi memberi panduan serta technical tips pd aku ..plan2 aku akan ubah mana yg patut..maklumlah aku ni bab2 PC lembab skit..tak kesah lah apa pon warna blog aku ni..yg penting pengisian serta mesej akan tetap sampai pd hampa semua ..betoi tak ?

OK kita lupakan dulu bab background kaler blog aku ni..tadi aku p beli majalah Karhifi terbaru ..rupa2 nya gambaq aku yg hensem ni ada lagi dlm majalah tu ...hebat tak aku ? tiap2 bulan masuk magazine wo ! .Actually show ni masa kat autoshow ekspo usahawan Seberang Jaya Penang bulan 6 thn lepas..ntah napa lewat sgt baru nk publish lam bulan ni . Janji muka masuk magazine kan :)






27 comments:

Niza Romli said...

wah...hebat ni, asyik masuk majalah je.



tahniah, berbaloi sbb usaha keras selama ni. :)

ummiross said...

waa makin mantop khairul, dah kira orang femes ni,jangan lupa kawan2 yang tak femes ni dah lah ye, hik!

KizMySeLf said...

muat ke bro masuk majalah..haha..just kidding.

Shaiful Zaidi said...

salan...tahniah bro. hg memang hebat kerap masuk magazine...

Teenager Housemaid said...

wah...congratss.
hehe..
satu pencapaina tu bro.:)

Abhamz said...

assalam, tahniah, skrg dah jadi selebriti....!!!

EruzuLiyana said...

untunggg lar glemer..hahah

afzainizam said...

woooo ngalahkan artis popular lahhhh asyik muka bro ajerr masuk majalahhh

hebat-hebat...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Luka rawatan pada haiwan

diana said...

nak sign,......!!!:)

syiela said...

wah tahap retis popular ni :)

Kazman & Sue said...

bagus masuk majalah selalu... semoga senang nak dapat peluang anjur even ni selepas ni... GM terus maju...

Adylia Qarissa said...

sahih abg gilar glamor... hahahahaa...lariiikkk!! ;p

Ckin Kembaq said...

TAHNIAH2!

sahromnasrudin said...

nnti klu bro masuk majalah 3 bagitau ya

:: Into The New World :: said...

tahniah abg khairul. masuk magazine tu.....
semoga suksesss ye ! :)

LydSunshine said...

FUhhh... femes..femes... mintak otogerapppp please.. heheh.

Miss Purple Ungu said...

glamer tahap retis la khairul pasni
mengalahkan khairul fahmi hehe :)

abah khalisha said...

6 thn lepas ke 6 bulan lepas bang khairul??

wahida said...

pergh...ko mmg sentiasa hebat!!

aku tumpang bangga!!

dela said...

tahniah!!..

SHAHIDA SHIDA said...

wah best masuk majalah...:)
semoga lepasni bertambah rezeki...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..bestnye dapat masuk majalah..Tahniah..^^

saffiya_aleesya @ echa said...

tak kisah laa lambat publish janji muka masuk magazine kannnn...

cimöt said...

wah wah wah artis laaa katakan..

driver lori macho tak bang?

Beckhrooy said...

best dpt msuk majalah, boleh simpan pkai kenangan, lepas ni masuk tv pulak bro, hehe

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh asuk majalah lagi? abang ni betul2 ho liaw lahhhh ..hebat bagat deh ..


best nya gambar masuk majalah .. masuk news ..tak lama lagi mesti abang tertera di kaca tv ..amin :)

MaYa MustWany said...

makin famous amos
nak tnda tgn..hahaha
hebat