Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, February 25, 2012

LIVE update from Gempaq bangat autoshow..1pm

setakat jam 1 pm..hampir 40 buah kenderaan dah masuk ke tapak pertandingan ...ramai lagi yg on the way ...


Amacam tropi aku ..ok tak ?

VI Booster merupakan salah satu sponsor aku pd harri ni

Club GT Myhtos ..baru ja sampai ...

Orang Ipoh ni 

Ketibaan Club Satria X-Tuned..hampir 30 buah kereta 






pagi2 aku kena pegi opis ..print apa yg patut pastu teros ke tapak pertandingan ..setakat jam la ..9am dah 6 buah kereta sampai...banner pon aku dah pasang..harap2 cuaca hari ni elok la




9 comments:

ummiross said...

Waa ni betul2 gempaq ni, live lagi..tahniah khairul

diana said...

kompem scuca elok..sekarang pun panas terik..:p

O CIKTEDDY said...

wah...mmg mndpt smbutan kan bang?hehe

LaLa mhdnor said...

kete wane purple tu memg gempak lah :D

Abhamz said...

asslam, semakin bertambah peminat sukan permotoran sebegini....hebat...hebat

TiraPengemis said...

trofi kalah artis...hebat

caliph shuriken said...

stylo laa audi tu, mcm dlm game racing ^^

My Life's Journey said...

Ni betul2 holiaw la bang ...banyaknya kereta ..mata ni rambang suda ..hahaha

Afzainizam said...

trofi menjulang tinggi beb..... dahsyattt.... aku nak satu lerr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light