Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, February 11, 2012

LIVE from Karnival Rakan Cop Pdg Kota Penang

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Ikut plan asal mmg aku nk p Pdg Kota arini..tp nampak gaya cam x leh la ..arini kena kerja lak..ptg ni aku ada 2 meeting yg nk kena attend ..pasal autoshow project ler ni . Apa pon pics ni semua aku cilok dr fb kengkawan ...enjoy yer ..







16 comments:

Miss Purple Ungu said...

siap ada spring kat bonet depan kete tu hehe :)

AYuNG said...

lor, igt kn abg yg buat live dr sana..=)

CekbOlat-bOlat said...

huyoo.. kat penang

Koding said...

Bila berlangsungnya ni???

ummiross said...

seronoklah kalau dapat bersantai di Padang Kota sambil cuci2 mata tengok kereta..

ZWAN SABRI said...

mesti happening buat kat Padang Kota... :)

Kancil 8349 said...

wah...dah tukar background...cantik bro...cantik gak kereta di dalam gambar tu

pelangi sepi said...

betul-betul bz ye..

Azek zk said...

menarik ni. ble event ni berlaku?

caliph shuriken said...

lawa design ultra racing tu ^^

eyqa amin said...

motor pown...take part eh?

Harun Ar said...

Event yang kereeen..., enjoy...,menyenangkan dapat mengikuti....
Salam sahabat.

My Life's Journey said...

Waaaa mkin banyak event yang berlansung ni :)

Ckin Kembaq said...

smart.. ^_^

Kazman & Sue said...

aktiviti yang berfaedah ni.... isi masa lapang sambil menjamu mata...

Abhamz said...

assalam, bos sibuk kena s/u ambik alih...