Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, February 9, 2012

Karnival Rakan Cop Pdg Kota Penang 10~11 Feb 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buatrakan2 sekelian ...

Karnival Rakan Cop akan berlangsung di Pdg Kota Lama Penang dari 10 dan 11 Feb . Buat warga Penang ...apa tunggu lagi..jom la pakat2 pi...ada superbike dan car audio show off ..InsyaAllah aku akan kesana pad ptg Sabtu nanti ..


16 comments:

ummiross said...

bila sebut Padang Kota, teringat pulak pasembor Penang, terbaik!!

khairul said...

pasemboq pdg kota cekik darah Ummi !

Adylia Qarissa said...

hujung minggu nie?? wah...

My Life's Journey said...

Wahhh mata umi ni salah tengok kie? berwarna hitam la blog abang ni ..cool ..


best nya ada karnival ..kat tempat umi tak der..huhuhuhuhuhuhu :(

Potrait Admirer said...

kalau dapat gi mesti bez..kalau aku balik kampung & kalau khairul ada buat event masa tu dapat gak gi terjah hihihi..

Niza Romli said...

betoii..sokong! mahai gila pasemboq tu.



hehe...menyampuk la pulak.

NURULHANIF said...

jauh nak pi..

dwaty said...

hari tu p penang tak sempat gi padang kota...

Abhamz said...

assalam, lama tak ke Pdg Kota...rugi tak dapat datang....apapun mesti gempaq.

sahromnasrudin said...

pasemboq cane mahai la huhuhhh

Afiq Yassin said...

jauh pula nak pergi.. kalau dkt Johor tu blh terjah gak

Kazman & Sue said...

bagus kalau joint rakan cop sekali....

dela said...

cuti hari tu x smpt ronda2 Padang kota.... dh byk berubah....

Hairun Azmi Hashim said...

Berapi poster....:D

Di persilakan semua untuk menyertai Giveaway Sulung Miecyber's Blog.

http://www.miecyber.com/2012/01/giveaway-sulung-miecybers-blog.html

EruzuLiyana said...

pasembor penang satu!!!!haha

Afzainizam said...

woooooo sambil ngintai aktiviti rakan cop sambil ambil kesempatan join rakan cop.... boleh kannn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy wheel bearing kereta