Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, February 16, 2012

Jadi jury kat Kulim aritu

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Harini aku agak sibuk skit ...aku post kan pics yg dibuat oleh Team Myvi untuk aku buat tatapan hampa semua ..pics ni ketika aku jadi jury kat kulim-landmark-central-autoshow bulan lepas .










35 comments:

khaifaiz said...

tabik spring buat en khairul... jgn lupa kena jujur masa menjurikan kereta ok... hahaha

diana said...

sapa menang?

Niza Romli said...

ini betol2 hebakkk..
hehe

CekbOlat-bOlat said...

wah..kete myvi putih tu cntik!

Prettywrite said...

yg gambar second tu dah macam salji2 jer kat dalam keter..hehe

Azek zk said...

dasyatlh bro.

Ckin Kembaq said...

wah!memang pantas jadi juri pun...terbaik.. ^_^

Adylia Qarissa said...

dkna suka kete color kuning...maybe penangan honda lama dkna lot.. :)

ummiross said...

Waa terer ah khairul, jadi juri lagi...

eeiyss said...

cantik pulak tengok myv kunin ni... warna birupun cantik jugak... tapi dah ditakdirkan is bli kaler silver.. hohoh

My Life's Journey said...

Hihi ..umi doakan agar bang khairul sihat sejahtera ..mesti penat ni jadi juri huhu

O CIKTEDDY said...

siti nk jd juri gak,bang khairul!haha

Kazman & Sue said...

hang jadi juri jangan terima rasuah yeee... haaa3x

Norgadis Labuan said...

Jadi Juri, hebat tu...

c'axoera ヅ said...

kuniiiiiiinyyeerrrrr :p

Belalang hijau Perisik said...

x pasti samada bro pernah buat atau belum. klu belum nak request bro buat satu entry yg kisahkan bagaimana bro nilai dan adili sesebuah kereta dalam auto show. apa kreteria yg bro tengok utk pilih kereta tu sebagai pemenang? :)

pelangi sepi said...

jadi juri..aktif btul la

Abhamz said...

assalam, jenuh jugak tu, tiap2 kete nak pergi....janji minat....and profesioanal.

Titisan Hujan said...

bkn bee2 org nie.

pro dh abg khairul ni ek

khairul said...

InsyaAllah kwn2..aku x makan rasuah hehe..

Nelly The Strange said...

pergh !! lawa !!!

Koding said...

Koding Berkata:
Payah jugak yang bagi poin kat kete2 ni...
Fasal pada mata aku semua boleh menang....

Shaiful Zaidi said...

syabas buat juri profesional..

EmpayarUtama said...

Aku suka kaler putih tu

wahida said...

perghhhh...jadi juri pulok dah...

.: iEyLa :. said...

terbaikla myvi biru tuh..
so sape menang ni bro??

M@W@R Q@SeH said...

jd juri hati kena ikhlas...hehee

SHAHIDA SHIDA said...

mesti best jadi juri...

hyz said...

amboi jadi juri pulak..

A Crack Mirror said...

wawawa... pasni abg pakai batch macam polis tu... "saya anti rasuah" hehe

zareliqa afiqa said...

Wahh! jadi juri..ade upah tak?? :D

Cikgu Ma said...

ni mesti ada bengkel sendiri kan..

cimöt said...

juri professional ye bro~~

caliph shuriken said...

lawa interior myvi putih tu.. tapi cat biru myvi tu menarik ^^

Afzainizam said...

kat mana-mana kamu larissss jadi juri profesional mmg hebat bro ni

Story terbaru blog kami...
masalah kereta lembab tak ada pickup