Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, February 6, 2012

Ini yg dikatakan sambil selam minum ayaq !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian

Harini aku bawak wife dan anak2 ke The Carnivall water park kat Sg Petani...selain mandi manda..main reason aku kesana adalah utk meeting dgn org kuat event coordinator ..En Rudy ttg next autoshow aku kat situ pd 3/3 nanti ...klu x silap 2 minggu sudah aku dah meeting dgn depa .

Masa aku p sana krew RTM pon ada... tengah buat shooting utk rancangan Explorasi ( klu x silap aku la..sbb aku ni jarang tgk RTM ) yg disiarkan setiap hari Sabtu jam 12 tengahari @TV1 . Kompom muka aku kat dlm TV nanti !

Betul tak apa yg aku kata..sambil menyelam minum air kan ....



Krew RTM tgh shooting....















21 comments:

Fabulous Me said...

Hahaha best2.. Lgpon sll nampak bro(wlupon dlm blog je) bz cmane pon sll bwk fmly ke mane2.. Alhamdulillah. Bleh jdi bapa n suami cth nih..

pelangi sepi said...

Sambil menyelam sambil minum air..seronoknyer..

josrevalution said...

best lah tmpat meeting bro ni..huhu.. jgn sampai terminum ayaq beto2 sudah..kekeke...

caliph shuriken said...

wktu panas2 cmni bro klau selam minum ayaq lebih xpa, hukk...

ummiross said...

seronoknya, uruskan kerja sambil tu dapat santai2 bersama keluarga.

Afiq Yassin said...

wahh! best ar

zareliqa afiqa said...

Wow! seronoknya.Mmg betul2 menyelam nie.heee :D

LidiaSuraya said...

Wahhh glamer la nnti ni..

Tq singgah n follow :)

Potrait Admirer said...

best nye dapat besantai kat situ..sambil menyelam fikir bekali kali untuk minum air tu hihihi

My Life's Journey said...

Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huhuhuhuhuhu best2!!!


wahhh umi suke tengok family abang ni ...abang pun nampak sangat2 peyayang dengan keluarga ..best2 :) ..chayok2!!!

Phat said...

seronok betul aku sempat p menjala je huhu

Adylia Qarissa said...

hehehee abg dah memang planing ey?? ;p

suzie rahman said...

haha..minum ayaq kolam xmau lah.hik3 :p

Kancil 8349 said...

bestnya

eeiyss said...

bes aih main ayaq tengah2 panas ni

Ckin Kembaq said...

haha..minum takpa.kenyang sat..hehe

Beckhrooy said...

bestnya keja sambil bersantai

MaYa MustWany said...

cayalah..nampak menyeronokan.

L said...

huhu, dah dekat 3 tahun duduk sp, tak penah lagi p main air.. huhu

ratu zuleyqha said...

bestnya.. selalu pegi desa water park je, blom smp sg. petani lg.. huhu~

TiraPengemis said...

bestnye...da lme tak mandi manda cm nie...jeles nie....hehe