Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, February 26, 2012

Gempaq bangat autoshow Feb 25 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Suykur Alhamdulillah..show aku kali ni berakhir dgn jayanya walaupun hujan lebat pd waktu ptg.Naik cuak jugak aku tgk langit gelap jer..seb baik lebih kurang 6.45pm cuaca kembali ke sedia kala .Hampir 300 buah kenderaan termasuk kelab2 kereta yg hadir .
Bagi aku , misi serta sasaran penganjuran kali ini telah mencapai sasaran yang aku idam kan...apa benda tu ?? x perlu lah aku story kat hampa disini. Antara VIPs yg hadir pd hari ni ialah Marketing Exec. Hyrax Oil Malaysia , Pn Hashimah Maamor , Penyelaras DUN Bukit Tengah Dr Lim Boon Han dan Ketua Pemuda UMNO Batu Kawan , saudara Wahid B. Othman .
Kepada semua pemenang2 ..aku ucapkan tahniah ..dan pd yg kalah..jgn give up...cuba lagi len kali . Aku juga ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan jutaan terima kaseh kepada semua sponsors dan kelab2 kereta yg hadir memberi sokongan . Besok aku akan kembali sibuk sebab aku nk kena prepare untuk The Carnivall Sg Petani Autoshow dan Drift show pd 3/3 ni pulak ...penattttttttt

Ratusan manusia memenuhi tapak pertandingan selepas hujan


X Tuned ..hampa memang Superb !!!











Macam biasa la ..aku yg jadi emcee tadi 

14 comments:

Niza Romli said...

hujan2 pun ramai jugak org yg dtg.

Ckin Kembaq said...

penganjur, mc..hehe memang padan.. ^_^ tahniah!

Kancil 8349 said...

cantik bro semua kereta...tu yang banyak speaker tu...mungkin satu bandar boleh dengar lagu dia...mantap

LiLy @ MumMyQiStInA said...

meriahnye..betul2 gempaq..^^

AYuNG said...

perghhh....mesti gempak bangat nih kan..

TiraPengemis said...

ade show...best2

Cik tikah said...

wah. bestnya. dri gmbar pun dah tahu meriah!

cik.blogger said...

perh...byknye krt.....

pelangi sepi said...

meriah sekali ye..

Kazman & Sue said...

memang meriah ni kawan...

My Life's Journey said...

Semangat orang datang tengok bang ....projek abang mesti nampak meriah ..best2 ..

MaYa MustWany said...

fuhh berderet kete2

Afzainizam said...

hujan-hujan pun mmg ramai yang berkunjung...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light

Anonymous said...

Lain kali buat event tolong susun parking ikut kategori dan jangan berterabuh.. Keselamatan orang pun penting. Orang Main api sampai boleh terbakar kereta sebelah...