Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, February 17, 2012

car sticker for gempaq bangat autoshow Feb 25th

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Baru la ada masa nk update blog stelah seharian bz kat opis ....ni la ha ..sticker utk para peserta autoshow yg bakal berlangsung kat Autocity Penang Feb 25 ni..sapa nak ?? mai jumpak aku :)


21 comments:

Azek zk said...

lawa designnyer

-Incek Fik- said...

memang gempak sticker tu, cun beb!

ummiross said...

waa poster pun dah gempaq ni khairul...cantik!

Zakaria's daughter said...

hungtunglah pandaii modified modifiedd en en

Koding said...

Koding Berkata:
Stickernya sajer sudah gempak banget sih...

O CIKTEDDY said...

nk satu,nk tmpal dlm bilik..haha

Teenager Housemaid said...

sticker dia memang wow la!
jauhnya penang tu..hehe..

p/s: abang khairul, okay saya tekan ranger challenge tu..hahaha.. :p

My Life's Journey said...

Cantiknya!!! tampal kat kereta pun cantik hihi .. wahhh makin bz la abang ni ..rezeki mencurah2 ke ladang gandum :)

kereta unggu tu cantik :)chayok2!!! chayokkkkkkkkkkk

eeiyss said...

wah... cantik

Adylia Qarissa said...

terbaik la abg..memang gempak :)

A Crack Mirror said...

dari poster mmg macam gempaq habis ni nnt...abg juri lagi ke?

AYuNG said...

adehhh....kalau la ayung ada dekat ngan sana...

yana-feehily said...

gempak kot ^^..alahai, kt penang la plk kan..huhu

diana said...

untuk peserta je ke??:p

khairul said...

Asya..abg lah organizer utk event tu merangkap dgn jury sekali..

K Diana--sticker tu utk peserta yg bertanding..klu nk nanti mai otocy sy bagi

dela said...

cantik design gempak... !

kiwi said...

huiyooo..hihi..design sendiri ke ni??memg gempak la ^^

MaYa MustWany said...

lawa n smart.

Afzainizam said...

GM punya cap logo wajib ade tuuuu... wahhh-wahhh semakin hebat...

beb tom's stickers jadi sponsor tu hebat-hebat...

Story terbaru blog kami...
masalah kereta lembab tak ada pickup

TiraPengemis said...

mmg gempaq~

Angel Beats aka Mira Classic said...

gempak.... memang gempak.. ada api busaq wooooo