Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, February 7, 2012

Blog salin kulit jap

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian

Jemput la masuk..jgn terkejut lak ..aku saja2 salin baju blog aku ni ...sblm ni pinky ...ada yg kata npk cam feminine..betul tu..aku mmg akui...sbb tu aku tukaq jadi "Black Metal" lak..baru nampak ganazz.. Hampa pon taw kan..aku ni mana la reti nak buat blog cantek2..camni pon dh kira ok bagi aku ..

Kat mana nk cari template yg ala2 murky..dark side ..tu ? Biaq nampak berantu skit blog aku nih !

25 comments:

Gary Asip said...

takper bro.. hitam itu unggul.. :]

O CIKTEDDY said...

bang khairul google je template..jumpe le tu. =)

Yastro said...

Waa...mmg ganas blog ko nih...:)

Ckin Kembaq said...

haha..berhantu?cari ja kat template..nanti ada la macam2.. ^_^

dela said...

dela selalu ambik dari photobucket.com search background apa yg nak.. :) pastu download aja . betoi tu.... pink x seiring la pulak dengan mood motor2 ni... hhheee

zareliqa afiqa said...

Gelap sudah..hihi,

AYuNG said...

cntek n simple =)

ummiross said...

waa memang gempaq, bersalin kulit jadi black metal, sesuai gitu..!

kucin'_brutal said...

ok jea backgrnd baru nie..
hitam itu kan menawan..hehe..:)

MaYa MustWany said...

mas pakai pyzam.com je..then adjust lebarnya kat html..sempoi je..

pe2 itam baru gempak sikit..hihihi

sara pedrosa said...

hitam itu menawan....

ahsfantasy24 said...

tetap ok :)
lama tak jenguk modified..
hhe semoga sihat selalu.

Abhamz said...

assalam, ok jugak, tapi yg dulu lbh ceria dan menarik...

A Crack Mirror said...

wohoho..lama tak singgah sini..sorry abg khairul..tau2 da berubah wajah.. tapi asya lg ske yang ni.. senang baca.. n ntah nampak kemas sket dr yg lama.. cuma betul kan ler allignment tuk widget2 kat blah kanan ni..huhu~

Popkorn said...

haa... kan smart cenggini..... kannn

Fabulous Me said...

Tuh dia..... Nak black metal trus. LOL. Klu mcm tuh kne upah disigner utk buat ;p

Nak lgi syiok tukar domain sendri. Jadi gilamodified.com. Cayalah.
(tgh racun bro)

Ungu Violet said...

blog owang lelaki mmg byk yg kaler itam...:)

Koding said...

Macam ular laa pulak bersalin kulit...
Okay jugak kaler hitam ini...
Barulah Metal..
Yeyeahhhhhh!!!!!

KizMySeLf said...

huhu,,tukar kulit..dah mcm ular olak..dah jadi ular hitam.

Teenager Housemaid said...

sangat cool kulit baru ini..hehehe

afzainizam said...

uihhhh bertukar warna beb.... patut rasa seram bila masuk blog ni....

ada perubahan yang baik

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Luka rawatan pada haiwan

Miss Purple Ungu said...

nampak smart bila bsalin kulit kaler itam ni hehe ;)

My Life's Journey said...

Ooooo cuba abang google ..mesti jumpa templete yang aabng nak tu ..sekarang ni maklumat di hujung jari .. pangg!!

capt. keon alhan said...

rupa biar simple asal entry power!

Adylia Qarissa said...

abg..cadangan dkna supaya abg tukar header kat atas tu..macam tak sesuai lak bila background hitam, header pink pastu owner lelaki..hahahaaa..

cuba abg buat header baru letak pic kereta yang meletop2 kat atas tu.. :)