Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, February 5, 2012

Audioshow @ Autocity Penang Feb 4

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 semua..

Aku baru ja balik pas layan kawan2 main audio kat Autocity tadi ..depa juga sempat buat "mini party" utk meraikan birthday sahabat kami iaitu Sdr Emry ...nasib la hang kena simbah ngan ayaq oren tadi haX3 .Buat semua rakan2..sambil kita bersuka ria..aku ingin ambil kesempatan ini utk mengucapkan salam Maulidur Rasul kpd semua ..dan janganlah kita lupa berselawat ke atas junjungan besar kita ...Nabi Muhammad S.A.W.



Ni la keta Emry








Hepy bday bro

Ini apa yg aku bedal tadi ...

16 comments:

AYuNG said...

sporting la suma... =)

Abhamz said...

assalam, sambil tgk kete yg hebat2 blh pulak makan2 ....mmg santai habis.

Ungu Violet said...

time membedal la paling bez...heheee

ummiross said...

Salam maulidur rasul, salawat dan salam buat Rasulullah SAW.

My Life's Journey said...

Mat tengahari bang ..umi nak ucapkan mat nyambut maulidur rasul :)


waaa pic2 kereta ni memang rambang mata la tengok .. tau tau mana satu nak dipilih hihi

caliph shuriken said...

ada chipmunk kn kt blakang keta emry tu? huh...

*hepi besday utk bro emry ^^

Potrait Admirer said...

lawa lampu2 kat keta tu..
salam maulidur rasul..

Koding said...

“Barang siapa yang berselawat ke atasku dengan sekali selawat, nescaya Allah akan berselawat ke atasnya sepuluh kali.” (Hadis riwayat Muslim).  
Salam Maulidur Rasul….

Afiq Yassin said...

siap ada BBQ ker??
hu3 terjelir lidah

O CIKTEDDY said...

kesian kwn kena simbah.huhu

Azekzk said...

sambil tgk2 kete sambil berselawat.

shark said...

tudia aihh keta depa..dahsyat noo ;p..byk sungguh duit depa buat lagu tu..sound system tu canggih :)

pelangi sepi said...

Salam maulidur rasul..seronok habis kan..

pelangi sepi said...

salam maulidur rasul..seronok ye

Kancil 8349 said...

cantiknya....kagum melihatnya

Afzainizam said...

ohhhh sambil belek kereta sambil salawat ni... ok kannn

۞۞۞۞Salam Maulidur Rasul۞۞۞۞
diy pemasangan carpet dan insulflex lantai kereta