Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, February 9, 2012

Alahai...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Sory arini bz skit kt tempat kerja..x leh nak ronda dan beramh mesra ngan hampa semua ...

Apa hampa akan buat klu terkena dlm situasi mcm ni ??


40 comments:

caliph shuriken said...

uikks.. cmner bole terjun situ?

ZWAN SABRI said...

Mintak simpangla drpd tekena situasi laguni.. HUHU

misskonspirasi said...

nak buat ape ek.. tah la.. maybe panggil jentolak kot.. coz sayang nak jahanamkan keta tu huhu salam eknal dari saya

Afzainizam said...

perrgghhh meraung lerrr aku kereta jatuh tangga...

ibarat sudah jatuh di timpa tangga..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy wheel bearing kereta

ratu zuleyqha said...

adoi !! sedihnye la hai ! mahal woo ..

A Crack Mirror said...

ya Allah..terkejut saya tengok..rupanya tu tangga kan?? dari parking atas ke parking bawah.. cane leh jadi lagu tu?? adeh..kalau saya mesti mengelabah habis.. sweat satu badan.. nak cari hp pun da tak larat kot..habis ketar..huhu~

Abhamz said...

assalam, sungguh mengharukan...tapi apakan daya malang tak berbau.

ummiross said...

Kalau ummi tak tau nak buat apa dah ni...

tunz said...

mak ai..cam ne tuh...huhu

Ckin Kembaq said...

aduh..rosak bumper depan..huhu

Azekzk said...

cuba tlg apa2 yg patut.

saffiya_aleesya @ echa said...

terjunam sudahhhh!!!

LydSunshine said...

Tempat parking apa cenggitu? Kalo saya, biasa la... saya nangis dulu, lepas tu baru dapatkan bantuan. Hehehe..

sahromnasrudin said...

menangis dgn lagu huhuhhhhh

Niza Romli said...

oiyooooo! menangis terbahak2 la jawabnya.

sayang woo.

Adylia Qarissa said...

ya Allah..kecianyaaaaaaaaa...curam sangat tu..kalau myvi dkna pon boleh sangkut macam nie..

EmpayarUtama said...

rendah sangat ke? boleh gostan tak

shigellazoster said...

hahaha..... tmpt cm ni kat angsana jb ade. ne berhati2... takut silap amik jalan keluar gini la jadinye..... :)

Kazman & Sue said...

haaa3x.... laluan tangga pun nak sebat jugak....

Potrait Admirer said...

kalau aku la kene macam nie kena pakai topeng la malu org tengok hihi..

nanie said...

camna leh jadi camtu....seram jer...hehhehe....

wahida said...

kalau aku, PANIK!!!!

zati embong said...

d nasihatkan kalau kereta nk cecah jalan,xpyh naik parking tngkat2.hihi

L said...

buat2 tak nmpk jer.. haha

Gary Asip said...

perghh~.. rosak kereta.. huhu~..

btw, pembayaran domain tu boleh dibuat melalui pembayaran online melalui online banking atau transfer duit kat mesin ATM. esok saya buat tutorial untuk beli domain kat netkl.. jemput baca la k?.. :)

Botak said...

kalau kena camni reverse lah kereta balik., lepas tu keluar sambil mencarut., hahahaha.. :))

cimöt said...

jatuh tangga or sebab skirt dia labuh sangat???

kiwi said...

tu memg tempt untuk keta lalu ke??dahsyatnye

LidiaSuraya said...

Ni baru namanya dah jatuh ditinpa tangga hek hek

Miss Purple Ungu said...

sabo aje la huhu...

TiraPengemis said...

adoiii...susa la tue...

maszull said...

assalamualaiakum...nape boleh jadi mcm tu s'kali ek...syangnya kete tu...:)

hyz said...

ngeri... jgn la jd kat cekkkk

cinnamon.com said...

curamnya..kontratornya..sakit mental kut..

remyhazza said...

adusss.....rosak bumper......
manyak rugi oooooo...

burnkelana said...

ape ke sengal driver tuh?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

erk....napa boleh mcm ni?..
mesti panikkan..sayangnye keta..

Kancil 8349 said...

nie kes ndak nampak jalan nie

My Life's Journey said...

Huhu kecian die .. ni mesti berangan dlm kereta ni hihi

chegu abbas said...

apa pasai park gitu hahahahaha