Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, February 25, 2012

12 hours to go...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Esok akan berlangsungnya autoshow gempaq bangat round 2 kat autocity ...ini adalah event aku yg ke 2 utk tahun ini. Last day mmg aku sibuk gila b!@# hari ni..11.30 aku terpaksa amik time off kena p IPD ambik permit polis..pastu solat Jumaat kat Juru dan jumpak "funder" aku kat sana .

Balik kerja tadi p kedai t shirt ..Alhamdulillah semua dah siap...pastu aku kena p Kulim lak meeting next autoshow @ UNIKL Kulim ..depa planned nk buat bulan Apr nanti...habis meeting singgah rumah org tua aku jap.pastu ( banyak sungguh pastu kan ) aku kena amik banner utk show esok...dekat Maghrib baru la sampai rumah...penat wo !
 Kawan2 semua ..doakan kejayaan show aku esok yer..pada semua rakan2 blogger yg bersempatan ...mai la jumpak aku kat sini ...





6 comments:

ZWAN SABRI said...

Good Luck bro untuk esok.. :)

::FAIZ:: said...

autoshow..... nice baju

Cik tikah said...

bestnya kalau dpt join :)

AYuNG said...

gud luck abg!

Abhamz said...

asslam, cantik banner dan t shirt, tentu best jika dapat satu....

Afzainizam said...

yuppp banner mmg menarik minat untuk joint

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light