Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 29, 2012

YB pon x sibuk mcm aku...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Meh tgk apa yg aku buat arini...

6am--bangun tidoq..mandi..solat Suboh.
6.40am --p kerja
12.30---balik rumah ( sebab hari ni aku amik 1/2 day leave..ckp kat boss kata nk p kenduri..sorry boss..aku terpaksa kelentong )
singgah kedai photostat..laminate proposal..dan competition form utk esok
1pm---sampai rumah
mandi..solat
1.45---shoot p Sg Petani ada meeting ngan "The Carnival" top management ..discuss autoshow project..Alhamdulillah proposal aku depa suka ..bila date show ?? nanti aku kasi tau
2.45 --sampai SP
4.pm --shoot dr SP ke Bandar Sunway..ada upacara mkn2 free PKR Penang
6pm ---shoot p Kulim lak ..p check semua trophies utk show esok
balik rumah .....terlentoq depan TV.....TV yg tgk aku .....
kol 12am...baru nk update blog..sorry x sempat nk ziarah hampa lagi...aku ngantuk sgt dh nie..sok nk kena bangun awal dah ...

Tengah meeting nih..jgn dok p ushar awek baju hijau tu lak ..


Sambil aku dok meeting anak2 aku naik kuda padi lak ..

Suasana kt dlm theme park tu..actually tpt ni luas.


Mkn free kat Bandar Sunway ..


Ketibaan DSAI...





Kulim Landmark Central ...tempat pertembungan jentera2 ganaz esok 



10 comments:

tunz said...

moga semuanya berjalan lancar

c'axoera ヅ said...

busy benooor diaaaaa.....!

pelangi sepi said...

padat betul jadualnya ye..

zareliqa afiqa said...

Wahh~ memang betul2 sibuk neh.Tapi sempat usha awek lagi tu. hehehe :D

Ckin Kembaq said...

memang bz sangat ni...hehe

AYuNG said...

sah bz nih..hehe

Kancil 8349 said...

semoga berjalan dengan lancar bro

Fabulous Me said...

Mmg mcm yb dah ni... Xpe.. Swonok bz2 ni. Sy suke :)

MaYa MustWany said...

mesti YB jelez ke bz an abg ni.hihihi

My Life's Journey said...

Hihi .. mcm setiausaha pulak kmk tengok pergerakkan aktiviti abang ni hihi ..

yes bos ..bos rehat2 jugak yer .. :) .. chak!