Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, January 19, 2012

Wira Faizal....Pahang mari..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Aku mtk maaf ..minggu ni mmg aku buzy sangat2 sbb tu x sempat nk lepak rumah hampa ...ada customer mai kilang aku ..biasa la nk kena melayan la plak depa nie.kira aku ni merangkap GRO terhormat lah 2/3 hari ni hehe . Moh kite ..kali ni kita ke Pahang lak ...Bro Faizal merupakan sahabat maya aku dan merupakan seorang blogger  juga merangkap orang kuat club proccpahang .
Dia pon minat dan mula berjinak2 dlm pertandingan autoshow ni . Bagi aku , modifikasi kereta Faizal ni masih dikira peringkat awal ..tak lama lagi ..sure kereta dia akan lebih gila dan berantu ! .Bila aku tengok Wira A/B dia ..teringat masa aku mula2 main autoshow ni dulu...aku pon dulu pakai A/B gak..nak tengok kereta aku dulu? mai sini .Apa pon buat Bro Faizal...teruskan usaha anda ...kalau hang terserempak ngan JPJ..jangan lari ..jgn gentar .....hang seru ja nama aku 3 kali ..InsyaAllah selamattttttttttttt he3x
















19 comments:

Fixx said...

bergegar otak kalau buka lagu.. soundbox punyalah besar

josrevalution said...

kepla gear tu yang cumil bro.. :)..

Cik tikah said...

kereta transformer tuh. hehe..

Abhamz said...

assalamlam, kereta lagu ni nak naik pun sayang....tengok jelah.

Titisan Hujan said...

alahaiii..kalo abg kite tgk ni
mau ternganga.

Ungu Violet said...

leh tukar jd transformer ke....heeee

Original CikTeddy said...

hoho..transformer =)

ummiross said...

hehe..main seru, seru pulak ye, jangan awek yang seru sudah khairul,nanti tak senang duduk,hik!

kiz said...

bab modified ni..bahagian audio yang aku minat..

Afzainizam said...

musim orang tengah demam tranformes sekarang ni.... but aku memang suka ngan design ala-ala tranformes ni... yang aku tertarik ngan kepala tombol gear tu tetiba spiderman....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
prosedur motorsikal naik flight

Teesaz said...

dasyat botui...hahahk

My Life's Journey said...

Boleh tahan kereta ni bang .. memang best klau ala2 tranformes ..buat rasa mcm lam movie je ..

amboihhh bang ..seru 3 kali nama abang yer .. kalau lain yang datang mcm mane tu hihi ..gurau je ..lawak la ayat tu :)

diana said...

comey spiderman..heheh

A Crack Mirror said...

transformer vs spiderman..memang kereta superhero..hehehe~

wahida said...

ada kepala spiderman lah!!

CekbOlat-bOlat said...

perghh lawanye! klau pmpuan bwak ni.. mmg UMPHHHH

Cikgu Ma said...

best gak tgk keta yg dimodified ni..tp nak nek tak sanggup...eheh

cinnamon.com said...

anak kak tengok terus suka...

Adylia Qarissa said...

tengok dari luar nampak macam biasa2 jer kereta nie..haaa...skali tengok dalam...apa mau cakap ?? ;p

dkna suka tengok gear tu macam menarik jer :)