Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, January 9, 2012

Waja Iron Man

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Sebelum kita ushar Waja ni..aku nak story sikit kat hampa.. hari ni aku baru dapat first project autoshow utk 2012 ni..kat mana dan bila ..tungguuuuuu..

Meh kita tengok Waja Bro Sharan Kumar dr Banting ni ...Beliau yg mewakili club Blaze Motorsports telah mengambil cerita "The Iron Man" sebagai concept design kereta nya . Malangnya aku x dapat full spec kereta beliau..Dari latest pics yg aku tgk...dah semakin mantop dia bikin kat kereta dia....ushar la pintu depan dan belakang tu...Kalau sesapa nk berkenalan @ nk tanya lebih lanjut ttg kereta dia ...add la  fb dia..




















23 comments:

KizMySeLf said...

memang tip top waja ni..

Miss Purple Ungu said...

mmg gempak ah waja ni hehe ;)

Original CikTeddy said...

wah..kreatif btol la msing2 kan?mcm2 design depa buat..

p/s: cik da ok dh,alhamdulillah..pg td je kot ntah la mood emo ntah pape..haha pagi bang khairul!

Beckhrooy said...

iron Man=Waja Man

saffiya_aleesya @ echa said...

smart gak wing belakang tu..

RinsyaRyc said...

aiyoo.. kemain lagi pintu die dpt bukak macam tu.. untungla ada kete mcm ni..

Teenager Housemaid said...

err..
saya tak berapa minat la kereta pelik mcm ni..hehehe....
nampak mcm kat dalam star wars pulak..hehehe...

Kira Kekuri said...

woww~ nice one~

Adam Fikri said...

kemas la...suka interior dia..terbaik...

zalizalu said...

lawa gile lednyer disususn

Ckin Kembaq said...

memang terbaik..hehe

Azekzk said...

dasyatlah.

My Life's Journey said...

Selalu ni cuci mata kat blog abang ..sebab banyak kereta lawa ..


pintu kereta die nampak kreatif la ..piwettt

Kazman & Sue said...

pintu keter belakang tu kalau bukak habis dah boleh jadi tangga macam naik kapal terbang wooo... dahsyattt tuuu....

pelangi sepi said...

lawa gila

syiela said...

lawa gila.. kalo la wajaku rupa ni.. sure anak2 x mau trun..

Ummi Dania Yasmine said...

saya x sanggup berhabis untuk kereta. Tapi kereta ni cantik la....

Adylia Qarissa said...

pelik bebenor pintunya...heheeee

Norlida Ramli said...

fuyo..
smartnya :)

Cik Ice said...

Pergh..gempak habisss!!

Khairil said...

merah karan....perghh...

SeseDaP RaSa said...

merah menyala.. :-)

Afzainizam said...

gambor iron man mmg mantop beb.... tang pintu tu yang menarik lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta