Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, January 9, 2012

Suzuki Q Concept revealed

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Amboi klu menda free semua nk seat Recaro tu no...padan muka hampa..kui3x..Sorry lawak skit ari senin ni.. OK berbalik pd tajuk entry aku kali ni..jika sebelum ini aku posted ttg Micro Commuter concept car dari Honda..kali ni meh aku share ngan korang concept car dari Suzuki lak..kereta yg diberi nama Suzuki Q Concept ini powered by an electric engine sama mcm Honda tu jugak  . Tidak seperti concept car Honda ..kereta ini hanya mempunyai 2 seat sahaja ..ttg prize ..blom dinyatakan oleh Suzuki lagi...

Apa pendapat korang ttg kereta ini..adakah ianya sesuai bergerak bebas di jalanraya kat Malaysia ni ??












17 comments:

ummiross said...

hihi macam robot pun ada..

MUHD SHAH JEHAN said...

comelyer =]

fendi@pharm.com said...

macam x boleh ja.haha

cinnamon.com said...

mcm vakum aje..

josrevalution said...

wahh.. tp keta ni boleh race ke?..haha.. kang tebalik!..tmpat date ok kot..hehe

Miss Purple Ungu said...

x leh bygkan ada org bwk kete comey ni kat malaysia ;)

pelangi sepi said...

comel sangat

Mohammad Abu Bakar Kamal said...

dasyat2 future car nih.. tp masih kereta konsep..

Koding said...

kereta mainan ke ni??

Original CikTeddy said...

sjak akhir ni,bnyk kreta comel2 dlm blog bang khairul..siti suke :D

Abhamz said...

salam, comel tapi menarik...

Teenager Housemaid said...

comel!
saya suka kereta macam ni..hehe..sebab unique..

ok kot bawak kat malaysia.. cool! haha

Botak said...

concept car saja., kalau jadi kenyataan dan masuk m'sia sekalipun., harga confirm mahal., manalah mampu., hehehehe.. :D

Belalang hijau Perisik said...

ni keta ka kuih donat?

huhuhuh

My Life's Journey said...

comelnya bang ... hebat la ciptaan ni ..tapi tak daapt masuk ramai je bang ..


bagi umi ..boleh .. tpi kena jaga2 sebab abang cakap ianya guna elektrik kan? tapi memang best la .. canggih cikit :)

cimOt said...

mcm vacuum cleaner pon ade..mcm vcd player pon ade..

Afzainizam said...

eemmm pelik betul bentuk dia futuristik melangkau masa betul..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta