Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, January 18, 2012

Segmen Bicara Blogger oleh KizMyself

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

2 / 3 hari lepas aku telah di interviewed oleh Blogger kizmyself thru email untuk segmen Bicara Blogger beliau . First time ada org sudi interview aku walaupun ianya bukan dibuat secara formal ...mcm menteri sukan lak aku ni . Terima kaseh bebanyak Bro Kiz kerana sudi select aku untuk di interview...malu la plak..blog aku ni biasa ja ..ramai lagi yg hebat2 diluar sana .
Kalau hampa nak tengok keseluruhan inti pati interview tersebut ..jm pakat2 tekan sini .


45 comments:

ummiross said...

waa tahniah, seronok baca interview tu..

Botak said...

ingatkan kena interview ngan sape lah tadi., hahaha..

Ckin Kembaq said...

terkenal lah pasni..haha lagi ramai yang mengikut jejak ni...hehe

Fixx said...

kalah siti nuhaliza.. hu3

saffiya_aleesya @ echa said...

ewah2 dah macam YB jer kamu menjawab soalan2 tersebut hahahaha

FAIZ FAKHIRIN said...

autoshow volkswagen xder ker?..hehhe

Original CikTeddy said...

wah..untung bang khairul ^_^

Phat said...

gila retis baru popular 2012 hehehe

Phat said...

gila retis baru popular 2012 hehehe

Phat said...

gila retis baru popular 2012 hehehe

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..prestasi blog bro semakin membanggakan...bagus la bro nie

NURULHANIF said...

wah tahniah.. hehe

LydSunshine said...

Fuyyo... kena interview... Khairul jawapan yang paling tak tahan, "tepuk dada tengok lah isi poket tu dulu :) "... Mmg pun, nak modified keta selalunya mahal. Sbb tu la, kenari saya tu masih kekal begitu. Cuma beberapa bulan lagi ingat nak tukar rim tayar bila dah cukup duit.

Cik tikah said...

bestnya :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

TAHNIAH .. ^_^

.: iEyLa :. said...

ni dah boleh jadi retis dah ni bang..hihi

Kazman & Sue said...

tu dia... surat khabar mai interview... bloger pun mai interview... pas ni sapa lagi agaknya... memang dahsyat la bro....

Azekzk said...

dh popularlh blog ni.

Yastro said...

Makin top la bro neh....he3x!!!Tahniah bro...:)

josrevalution said...

tahniah bro.. :).. lepas ni femous la..hehe

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

caya la bro..

pelangi sepi said...

tahniah..tahniah

Mila Ahmad said...

untunglah ^_______^

Abhamz said...

assalam, tahniah...lepas ni InsyaAllah akan diinterview oleh media massa perdana pulak!

Ummi Dania Yasmine said...

nak mintak otograf leh?

Ungu Violet said...

pehhh...glemerr...:)

kiz said...

thank bro..sekadar ingin mewujudkan satu komuniti blogger yang menyokong satu sama lain ..demi kemajuan bersama..hehe

khaifaiz said...

wahhhh... gudjob ler

kiwi said...

wahhhh..hihi..cayalah..tahniah..tahniah..femes ^^

G@D!z$ said...

congrats...

wahida said...

hebakmu...

Mia Liana said...

wahhhh siap di interview lagi... best2..

Teenager Housemaid said...

whoaaa..:D

zareliqa afiqa said...

bestnya kena interview :)

Dalila Hamid said...

wah tahniah!.. seronoknya dh ada peminat

Miss Purple Ungu said...

tahniah buat khairul...
pasni glamer ala2 retis gitu :)

CekbOlat-bOlat said...

tahniah retiss.. pewwitt! haha

Kancil 8349 said...

wah...tahniah bro...

Cik Etel said...

dh glemer nti jgn lupe sy ek.. :D..
wahh femess lah pasni/

My Life's Journey said...

Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hebat la abang ni .. tabik spring umi laaaa ..

mkin murah rezeki abang ..ni semua berkat kesungguhan dan doa dari orang tersayang ni ..taniah bang .. mana tau abang ni betul2 leh jadi sebahagiuan dari menteri sukan ..siapa tau kan ..chayo!!1 hebat bang khairul ..

Afzainizam said...

uihhhh temuramah ini sekali gus menaikan nama GM Event Management, smemangnya aku sokong ngan ulasan ko... sebenarnya kebanyakan perkembangan permotoran negara tidak banyak di ketengahkan so secara jelasnya memang tidak banyak blog yg menceritakan secara khusus dunia kereta modified dan autoshow yang promosi club kereta , bengkel khususnya Bumiputera .

Tahniahhh....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
prosedur motorsikal naik flight

Dunia Baru said...

huh...hebakkk demo bro...

MaYa MustWany said...

wahhh bukan calang2 ni

Beckhrooy said...

terbaek la bro

Anonymous said...

[p]There may be no hurt to our ears, once you use an incredibly extended time, therefore it can be [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Beats By Dre[/url] our own most trustworthy items . Otherwise, if you need crushed ice, place some cubes in a zipper bag and bang the heck out of [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre[/url] them with a muddler or a rolling pin . If you are thinking [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] about classical music or even heavy metal, you will get top quality music and you will satisfied with the tone high quality . Dre and Monster Company have teamed to commemorate his new album and create this limited [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats dre[/url] Beats Detox headphones . During the following tested [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap beats[/url] the immensely introduce the main points in this particular product . Life to [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] all of the people is only as soon as . Beats By [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre custom[/url] Dr . dr dre beats features [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats[/url] highly innovative materials and construction to deliver a new level of audio reliability and clarity.[/p]