Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, January 3, 2012

Saga Casper

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Antara banyak2 Saga yg masuk bertanding dlm gempaq bangat autoshow bulan lepas ..aku suka tengok Saga milik Tengku Noor ni...maybe tarikan nya pada sticker Casper tu :)
















31 comments:

abah khalisha said...

berhantu kete ni..hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

wah bucket seat sama macam saya punya laa..

Fixx said...

ni kalau open radio confirm bergegar satu kereta.. hu3

SeseDaP RaSa said...

staill :-)

khaifaiz said...

ada seat sscus lg

Kazman & Sue said...

keter saga baru ni memang cantik... kalau solek... pas tu campur sticker lagi dah meleleh dah ni...

My Life's Journey said...

kereta hantu ni bang ..hantu yang baik and cute hihi ..huhu sayang umi tak dapat tengok semua ..line kat cni teruk sangat ..mcm traffic jame la pulak hahaha

nice entri bang :)

RinsyaRyc said...

waaaaaa... casper~ suka kartun kasper... lawak >.<

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

kereta dah berhantu tapi hantu comel la plak..hehehe..

Phat said...

aku nak seat tu bleh x?

Mrs.Yie said...

erk?? casper?? sukeeeee.....hahahaha..very nice..

josrevalution said...

hehe.. cute kan casper ni?..

Kancil 8349 said...

cantik dan terbaik...

sahromnasrudin said...

sport rim 16 kans...

CikguShikin said...

casper cute..tp klu swift atau myvi mesti lg cute

hyz said...

yup.. tarikan kat kartun casper tu. kete biase je kot..

ummiross said...

hihi..dulu2 ummi suka tengok kartun casper ni, hantu yag tidak menakutkan.Kena dengan warna kereta si casper tu

zati embong said...

smpai ke tingkap 2 ha sticker dia.hihi

Ckin Kembaq said...

comellah..sampai kena cermin..hehe

Original CikTeddy said...

pompuan punyer ni?cayalah!

Adam Fikri said...

speaker dia tak tahan tu..ada satu speaker besar pun dah kuat ni kan byk2 memang bergegar la kereta tu..

::FAIZ FARISH:: said...

nice, but rim merah dia saya x berkenan.. kalau hitam, yes. hehehe

MaYa MustWany said...

casper mesti terharu..
err stinky pun de?hihihi

Ungu Violet said...

casper yg comey..:)

Niza Romli said...

eh, comel la casper tu. Nak tepek gak la kat cermin blkg keta...bagi org blkg takut sini, tak berani nak potong dah...hehe

Yastro said...

sampai ke glass dia tampai sticker...mak aihhh

caliph shuriken said...

owner pandai mekap keta.. kaler dia pilih tu nmpak lawa ^^

pelangi sepi said...

casper ni comel

anie said...

comel la

Abhamz said...

salam, hebat bangat....

Afzainizam said...

terbaik beb.... modifikasi yang menarik simple tapi hebat... suka tengok buket seat dia tuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip servis motorsikal lc135