Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, January 12, 2012

Official logo for GM Event Management

Asslamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Seperti yg korang semua sedia maklum..aku baru ja registered new company aku baru2 ni . Dah ada company..mesti ada official logo kan..Design asal ni aku yg buat...just lukis atas kertas seolah anak aku ja.


Untuk final touch up aku mintak pertolongan dari Bro Apit ( yg expert bab2 Doodle tu ) so hasilnya jadilah mcm ni . Thanks bebanyak bro and kudos buat hang pasai tolong aku buat design nie. Oleh kerana kami ni dah macam adik beradik ( memandai lak aku ni )..rasa2 aku dia buat free of charge kot...tak gitu Apit ? hehe


OK pada sesiapa yg berminat nk mintak tolong dia design ka apa ka ...leh la ke website dia kat sini..http://www.fizgraphic.com/



34 comments:

My Life's Journey said...

Hihi .. wahhh cantik nya ..pandai abang buat logoi ..ni dah kira cantik laaa ...


kena cas oleh anak ni ..20 cent sebab ambik kertas lukisan dia :)

Niza Romli said...

Wahh..sakan. Insyaallah takda apa boleh pi kat Landmark central tu nanti. Jumpa sana :)

Botak said...

fuiyoo., ada kompeni dah..

ummiross said...

waa kelas gitu, dah ada logo, memang mantop ni Khairul.

Adylia Qarissa said...

dah 5 tahun dkna tinggalkan bidang designer...sekarang tangan dkna dah tak bersen..dah jadi keras macam batu konkrit ;p

Hafizzi Aziz said...

of coz FOC utk my brother..
*kot2 boleh dpt baju selai pa nanti event mana2..*

entri terbaeekkkkk!

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

sempoi bro..semat..tp pesal takde url blog kat logo tu..hehe..

Phat said...

cun siot..apit bakat nya mmg tidak dinafikan lagi

Kazman & Sue said...

wah... Logo pun dah mengancammmm....

diana said...

lawa logo..lepas ni kena buat laman web company la pulak..semoga berjaya ye..

khaifaiz said...

wahhhh... cantik logo

Popkorn said...

seriuosly, logo 2 mmg smart.....
Atoshow at kulim, kalo aku free, aku sampai sane...

Ckin Kembaq said...

simple tapi kemas tu..hehe

dwaty said...

simple but nice...

Original CikTeddy said...

ouh abg apit tu..kenal sngt..haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantik logo tu..

wahida said...

tahniah...tumpang hepi dah ada kompeni...


logo tu mmg cantik sgt!!

ChaCha said...

smart2 :)

diana said...

kalau akak design website company takut banyak katun2 je nanti..ekekeke..akak mana reti la..apit tau la kot..dia mesti tau la..orang pro tu..heheh

Dalila Hamid said...

wah tahniah... bisness mkn brkembang..

pelangi sepi said...

simple tapi cantik

LynnDamya said...

hey dude, congratulation, teruskan usaha ye, smoga boleh jd jutawan msia tp jgn lupa diri lak lepas tu, anyway, logo yg u lukis atas kertas tu je dh cntik ! hehe, all the best!

Fabulous Me said...

uik..kretip ugak nih

Kancil 8349 said...

cantik...tahniah

Kancil 8349 said...

jomlah singgah ke blog Kancil...nak taw jawapan WW 22 Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2012/01/jawapan-daripada-wordless-wednesday-22.html

orang muo said...

terbaikkk :)

Polskahackrew said...

smart la bro.. ('',)

AYuNG said...

wow...majuuuu..:)

TiraPengemis said...

simple dan menarik...hehe

Abhamz said...

assalam, mmg klass...harap syarikat yg maju jaya...InsyaAllah

CikguShikin said...

cantik la logo nih

Afzainizam said...

woooo mmg smart giler logo tuuu...

yuppp harap syarikat maju jaya hendaknya jua

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip kereta semasa banjir

caliph shuriken said...

oic, apit tolong design.. nice bro ^^

Anonymous said...

[p]There may be no hurt to our ears, once you use an incredibly extended time, therefore it can be [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Beats By Dre[/url] our own most trustworthy items . Otherwise, if you need crushed ice, place some cubes in a zipper bag and bang the heck out of [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre[/url] them with a muddler or a rolling pin . If you are thinking [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] about classical music or even heavy metal, you will get top quality music and you will satisfied with the tone high quality . Dre and Monster Company have teamed to commemorate his new album and create this limited [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats dre[/url] Beats Detox headphones . During the following tested [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap beats[/url] the immensely introduce the main points in this particular product . Life to [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] all of the people is only as soon as . Beats By [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre custom[/url] Dr . dr dre beats features [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats[/url] highly innovative materials and construction to deliver a new level of audio reliability and clarity.[/p]