Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, January 11, 2012

Next Tron movie car ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Sebelum kita layan kereta macam UFO ni...meh sini aku bagi jawapan soalan teka teki semalam...hampir 90% telah meneka dgn betul !..mmg tujuan aku kesana untuk berbincang next autoshow project dan Alhamdulillah proposal aku dah approved . InsyaAllah aku akan buat autoshow dan audioshow kat Kulim Landmark Central @ Giant Kulim pd Jan 29hb ni..details ttg show tu aku akan update kemudian .
Kepada yg berjaya teka..tahniah la ya ...nak bagi duit..bonus baru ja aku perabih p KL aritu  :)










27 comments:

Kazman & Sue said...

warna lampu tu yg menarik tu... aku suka tgk lampu keter ni....

My Life's Journey said...

Hahahaha lawak la abang ni ..salah la tekaan umi .. apo laa

Cantik kereta ni ..tapi umi suka yang nissan maxima ..dasyatttttttttttttttt

c'axoera said...

dah mcm kete mainan pun ada hehehe

meyh tgk tetamu tercute hari ni :D
http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/www-14-wednesday-wild-cute-guest.html

josrevalution said...

Kalo d tmpat glap memang menarik..

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

perghh..kete org melayu ke ni bro?

Potrait Admirer said...

Dasyat giler lampu keta ni,dri jauh bleh cam dh keta sper hihi

Yastro said...

Mak ehhh...ponoh lampu daaa....:)

Original CikTeddy said...

fuyoo!mngancam lorh..

Edy Fee said...

style la...ritu kat depan tempat je aku ade konvoi kete2 mcm ni..perghhh cun gle

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik & Menarik..^^

ummiross said...

Ummi teka betul semalam kan khairul, ok tunggu bonus tahun depan ye,hehe..

Khairil said...

makan bateri macam ni...hehe

Mohd Norafzal said...

deepavali lama lagi..dah macam pesta cahaya plak.huhu

Shaiful Zaidi said...

segak bergaya...

Ungu Violet said...

luar dalam ada lampu..:)

CekbOlat-bOlat said...

haishhhhh !

dwaty said...

perghhhhhh... lawo siot.... ni trend baru erk???

Kancil 8349 said...

cantiklah....

Fabulous Me said...

Perghhh semarttt.. Dlm gelap nmpk lg semart

khaifaiz said...

warna warni keter ni... walawei

pelangi sepi said...

lain dari yang lain

Zul & Azizi Boarding Pets said...

Salam Khairul,

Wah dashyat giler keter ni kan...tapi dashyat waktu malam je kan...hehehe....Anyway nice picture to share..

BTW kami dah follow blog Khairul, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Miss Purple Ungu said...

mesti cantik klu drive waktu mlm ni
betul tekaan miss purple smlm hehehe :)

Abhamz said...

assalam, kete ni yg penerbit Tron 2 cari....

caliph shuriken said...

yeaahh, ufo kuasa petrol ^^

Afzainizam said...

aku nampak dah macam kereta berhias dengan lampu neon lahhh... kalau malam mmg cantik dengan lampu-lampu di sekeliling kereta tu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta

LynnDamya said...

whOa ! bestnyeee keter ni, tp ni klw nk bwk jalan pon kne malam, klw siang xcntik..haha rse nk buat kt keter mak (-_-') haha