Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, January 14, 2012

Next show....

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Harini mmg aku busy sangat..hari Sabtu mmg aku x kerja..pepagi aku dh planned nak kayuh beskal..elok nk keluar boss called...kena p kilang...ada big problem...bila dah selesai semua..aku merempit balik rumah ambik wife dan anak2 sebab aku ada appointment kat sini.......The Carnival Sg Petani..


Untuk apa aku kesini ??? Hampa nk teka ? ...ha teka la dulu...

Lepas balik dari The Carnival tu aku ada appointment lagi satu kat Bandar Perda ..kali ni meeting dgn salah satu company yg akan sponsor next event aku. Bila dah selesai..aku ke Kulim lak..nak tempah trophies untuk Autoshow Kulim Jan 29 ni..Petang baru sampai rumah...barulah waktu sekarang ni baru aku nk singgah teratak hampa semua ...

21 comments:

Niza Romli said...

bestnya mandi2 kt carnival...lama tak main air kat sana :)

EnciK AxixOu said...

bnyk event ea bro

CekbOlat-bOlat said...

byk betul aktviti abg.. bestnye =)

carnival? meh la lajak sikit a.star.. jmpa boolat... kehkehkeh

Fixx said...

nak join blh tak?? hu3

Fabulous Me said...

bro..sakan meeting sna sni.. cargass nih.

caliph shuriken said...

ni area cinta syg ni bro ^^

Azekzk said...

bzynyer.

Koding said...

Macam gerai makan2 jer tu..

Potrait Admirer said...

best nye dapat jalan2..aku duduk kt umah jer hujung minggu nie...boringnye...

RinsyaRyc said...

cantik la tempat tu.. huhu .. nanti kalau rin pegi semnanjung, rin nak jalan puas2 cari tmpat cantik2~

c'axoera said...

rancak nooooo :D

Cik Etel said...

hope dpt sponsor bnyk~!~ :D
Masyukkk

Edy Fee said...

wow bestnye carnival..perghh lama tak g lg

Cik tikah said...

pameran kereta? haha

My Life's Journey said...

Tempat apa tu bang .. tak tau umi hihi

Abhamz said...

asslam, semoga tahun ni lbh byk event tambahan pulak diurus oleh syarikat sendiri...

chegu abbas said...

wah....awat x lajak mai jitra......tapi x dan dah la dah ada dekat subang ni huhuhu

Afzainizam said...

uihhhh nampaknya ko berkejar-kejar dari kilang pi sana sini... meeting ngan sponser perrgghhh sebab tu bro jadi orang kuat autoshow ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Insurans kenderaan akibat bencana alam

khairul said...

Umi..nama tpt tu ialah The Carnival theme water park..terletak kat Sungai Petani kEDAH..maybe abg akan buat autoshow kat situ

ummiross said...

waa khairul.., ni jalan2 masyuk! ni, tahniah banyak projek menunggu

Adylia Qarissa said...

abg..dkna kompius laaa..abg sebenarnya kerja pa?? ;p