Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, January 9, 2012

Nak seat Recaro tak ??

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Kalau dh kemaruk nk pki seat Recaro yg ori...ambik ja mana2 kerusi yg ada kat dalam rumah tu pastu buat mcm nie...


29 comments:

Kazman & Sue said...

ni seat kat warong makan banyak ni.... tapi tak de brand recaro laa... haaa3x

khaifaiz said...

kak long tertipu... miahahahaha

Prettywrite said...

errr..stabil tak untuk drive ni?ekeke

Cik tikah said...

adoi... membahayakan la plak. x de safety belt. hehehehe..

Teesaz said...

ori siot!! kah kah, baik punya seat recaro, pink lagi..heheh

syiela said...

hahahaha.. suka... nak beli ori x mampu ini pun ok lah

Muhammad Muchlis said...

LOL... sumpah, saya ketawa

Mohd Norafzal said...

pergh pink lagi nih :D leh bwk jenjalan ni :D

Original CikTeddy said...

haha..blh ke?

Adylia Qarissa said...

hahahaaa..abg buat lawak pepagi nie...tak elok untuk pemanduan ok...amat bahaya :)

ummiross said...

hihihi, lebih baik ada dari tiada.

AkMa said...

hooooo..bagus idea nih..hahaha
adventure sket..ekekeke :D

Norlida Ramli said...

hahahaaa..
sabo jela :p

Niza Romli said...

hakhakhak.....


bulih try ni? tapi agak2 kena saman dak? :P

Kancil 8349 said...

kesiannya...

Cik Ice said...

Haha..kelakar la..*Terbaik lah!*

PopkoRn said...

pergh smart..!!!!!!!!!!!

Shaiful Zaidi said...

Fulamak!..

Ungu Violet said...

hahaha...mantap...hihi

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

hihihihi...terbaik dr ladang :D

Potrait Admirer said...

salam bro .. first time tengok modified mcm ni .. sumpah geli hati tengok :)

wahida said...

nyampah tau....

Picoz Shupalula. said...

Jimat kos kan? HAHAHAHAH

Azekzk said...

first time tgk kete masih ada ruang kosong nk letak kerusi. Nampak mcm lawak plak tp kreatif.

Mohammad Abu Bakar Kamal said...

hahahaha.. terbaikkk..!

Abhamz said...

salam, mmg kelakar gila....

caliph shuriken said...

amik.. nk sgt, hukk...

cimOt said...

jadilah..merasa jugak recaro nye..hehehe

Afzainizam said...

uihhhh disi recaro terhad tuuuu.... kerusi plastik lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta