Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, January 24, 2012

Mega show coming soon

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Semalam aku ada pre meeting dgn boss satu organizer nie..dia mintak aku organize autoshow dan car club gathering semasa karnival dia nanti . InsyaAllah klu jadi..inilah pertandingan autoshow yg terbesar bakal berlangsung kat Malaysia nie...aku ulang sekali lagi ...YANG TERBESAR DAN TERHEBAT kat dlm Malaysia nie .
Budget yang dia allocate mmg huge... x sangka dia boleh bagi byk tu ..Aku mintak maaf buat masa la aku x leh describe details ttg show tu ..yg pastinya karnival itu akan berlangsung di Penang pd March nanti .Harap2 leh la p mkn angin kat Gold Coast pas habih event nie ....

Tengah discuss kat Pelita nasi kandaq Juru Autocity 


29 comments:

Azekzk said...

terbaiklah bro.

Niza Romli said...

wow! masyukkkk

Ungu Violet said...

hebat!...all da bez..:)

Edy Fee said...

bincang sungguh ka tu...nasi berpunggan dh licin.hahaha

AYuNG said...

big event nih..
buat kat mana bang? penang jugak ka?

Cik tikah said...

wah, rezeki abg. alhamdulillah :)

Koding said...

Best!! Mesyuarat sambil pekena nasi kandaq...

Original CikTeddy said...

smbil bncang smbil mkn =)

harrazdani said...

wah sibuk betul abg long auto show kita ni yer

Miss Purple Ungu said...

autoshow yg tbesar di Malaysia??
nape x buat kt KL?

kiz said...

ada masyuk ni..perghh

TiraPengemis said...

best tue...nak join..hehe...jadi flower gal...eh2...mjlis kwin je ade flower gal...hahhaa

caliph shuriken said...

terbaikk laa.. awal tahun dh dpt big event ^^

-Incek Fik- said...

Perghh!

Bunyi gempak habes dah ni.. memang projek berskala mega ni hehee ^^


















*cis, tak dapat join pulak. usha kat blog ni je la nanti ^^

afzainizam said...

besar punya lagi hebat..

woooo mmg ko lahhhh yang diharapkan...

pengalaman ko mmg orang carilahhh ko punya...

kalau jadi mmg membanggakan..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
demam hyperthermia hypothermia

Adylia Qarissa said...

wah..kalau buat kat area kl boleh dkna wat rombongan mak kiah kat sana :)

Phat said...

good luck bro!!

* ye ke dah pencen ?? hehe boleh lagi tu hehehe

Ckin Kembaq said...

memang best! thumbs up naa.. ^_^

Potrait Admirer said...

wah kalau dapat gi bez nie..

diana said...

rezeki melimpah tu..:)

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhh yang terbesar ni ..mesti lagi gempak dari sebelumnya ..chayok2!!! chayok!! bang :)

Beckhrooy said...

kat penang, tk dpt nak pgi ishh

amranaiman said...

mcm ade renuion besar2an..

dwaty said...

patut la seyes meyes muka tu.... hehehe

josrevalution said...

bincang air dah kering bro.. :)... pape pun smoga sukses ye

A Crack Mirror said...

perh...gold cost bang??!wowei~

all the best...semoga semua berjlan lancar..

MaYa MustWany said...

fuhh muka abg k.rol dok macam pikir masalah negara je masa meeting ni.hahaha..

c'axoera said...

xdtg kl ponnn huhuhu


http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/move-it-move-it.html

Abhamz said...

assalam, semoga event yg lebih gempaq...