Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, January 6, 2012

Mai tengok aku naik beskal lak

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Ramai yg dh tau sukan kegemaran aku ialah cycling . Kalau aku x sibuk kt office @ tak dak meeting ..aku akan balik awai untuk kayuh gerek aku ni ...bukan apa..bagi keluaq peluh skit...umo dh lanjut...kena senaman skit ..semalam aku keluar berkayuh dgn seorang rakan ..penat la jugak sbb lama x kayuh..Ahad ni ada "fun ride" kat area tempat aku..Kayuhan Bumi Hijau namanya ..sesapa nk join jom arr kayuh ngan aku ..

Amacam .mantop lagi tak ??


Beskal member rosak skit...singgah jap kedai beskal depan Balai Kulim 

encem lagi tak aku ni ??

Ni la ha baner event Ahad ni...

39 comments:

.: iEyLa :. said...

wahh...beskal plak..hihi..

Adylia Qarissa said...

dkna dah lama tak naik basikal..teringin gak nak naik basikal macam abg tapi takut kaki lak tak sampai nak jejak tanah..hahaaaa

abah khalisha said...

alamak seksi bro..hehehe

LydSunshine said...

Beskal brand apa tu?

TiraPengemis said...

bang...sy pon suka cycling...hehe

MaryaYusof said...

Sexy la pulok...kekekek... rs nak beli basikal la..boleh round2... salam kenal & follow di sini~

Papa PUSS said...

Salam

Wah berbasikal ni.. mmg terbaik..

khaifaiz said...

dah mcm pelumba negara plak aku nengoknya

harrazdani said...

giler seksi bro..huhuhu

josrevalution said...

haha..lawak komen kat atas tu bro..seksi pulak?..haha..

amm... tmpat ko ok lah tmpat gua ni mnde benda2 camni asyik bz mcm kilang je 24 jam no stop..huhu.nak p tampak ko pun jauh pulak..huhu...

sahromnasrudin said...

pas nie lumba motor plak..mesti bro dh pro kan..ala2 zamri baba ghitew

Azekzk said...

macam best je. Baju ketat sgtlah bro. Hehehehe

::cik asha:: said...

sesekali exercise naek beskal best jugak kan..lame dah xnaek beskal..

khairul said...

jersey cycling mmg ketat2 n sexy..klu x mo sexy kayuh beskal mini jer la ha3x

ChaCha said...

abah pun dok cycle gak..hehe

ummiross said...

waa naik beskal sekali sekala pun best jugak, open air..

dwaty said...

perghhh... mantopppp n macho...
bila nak masuk le tour de langkawi bang??? hehehe

CekbOlat-bOlat said...

kaler jersi hihi.. lawak laa..

Original CikTeddy said...

haha..hensem lg bang khairul.ni

zati embong said...

leh msuk le tour de langkawi ni.hihi

chegu abbas said...

sakan haih.......semua boleh no...hihihi....apply masuk team kebagsaan hihihihi.....memang sronok weh gayuh basikal....."gerek"

Abhamz said...

salam, banyak bidang yg tuan minat...janji hati gembira dan badan sihat.

Ungu Violet said...

whoaa...ada aweks ngorat tak...heheee

Mrs.Yie said...

nak gelak leh?kahkahkah :) selamat berbasikal..

Ckin Kembaq said...

terbaiklah!hehe

Koding said...

Ewah!! Hobi beskal laa pulak...

kiwi said...

bestnya main basikal..dah lame dah x main basikal..hihi

Terbelog said...

teringin jugak
tp xde kaki la

tunz said...

molotuppp!!!

Picoz Shupalula. said...

macho macho. haha

Botak said...

main downhill lah bro., biar hilang semua air dalam badan., hahahaha.. :D

Afzainizam said...

woooo sambil kayuh cuci mata woooo... beb aku kalau kayuh lelaju mau ketaq lutut ni.... pun pancit tenaga tak ada dahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip servis motorsikal lc135

Teenager Housemaid said...

err..
kenapa pakaian itu seperti agak kelakar..?
heheheh

Miss Purple Ungu said...

waa...dah mcm pelumba kebangsaan ni hehehe ;)

CikguShikin said...

mantop lagi

khatgrafik said...

Whoaa.. syokk! JT pun dah lama tak nek gerek nih.. :)

cimOt said...

perghhhhh...sonoknye cycling..dah lama tak cycling ngan my PP..

anie said...

sesekali berbasikal bagus..keluarkan peluh..

SeseDaP RaSa said...

best neh..hehhe