Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 8, 2012

layan audio @ Autocity

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Aku baru ja sampai rumah lepas lepak ngan kengkawan layan audio system kat kawasan parkir Autocity Penang. Salah satu sbb aku kesana adalah nak gtau kat depa yg aku dah ada satu projek autoshow terbaru ...
Apa pon ...telinga aku dah "clear" hari ni dek hentaman bass audio kereta mereka ...luruh habih taik2 telinga hua3x...



Ini bukan kereta audio..ini keta stendet aku ...special parking tu !










































17 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

telinga clear ekk..haa jgn sampai clear terus tak dengar pe2 plak hehehe

CikguShikin said...

sampai tinnggai tengkorak dengaq lagu kuat sangat

syiela said...

hehehhe... balik dr tu sure org rumah kena ckp kuat2

Mrs.Yie said...

cantik lampu biru hehe

Waiz Aufa (Penasihat Yang Setia) said...

wah!menariklah abg ni.. =)

Shaiful Zaidi said...

tak lama lg kat SP pun ada autocity jugak...

Niza Romli said...

wahhh...ada stai maa :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Memang terbaik.. ^^

zati embong said...

ni kalau duk sebelah kete diorg,mau kete sndiri pun leh gegar ni.

Dalila Hamid said...

sungguh warna warni.. walhal speaker keta ja ni... mau pkai kapas telinga ni

Afzainizam said...

woooo sebenarnya aku suka tengok audioligting tengah malam ni... pasalnya selain dapat tengok kepoweran audio sistem korang leh tengok lampu nion kat kereta ni... dah macam pertunjukkan kereta berhias pulakk..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
excess caj rm400 kereta kemalangan

ummiross said...

hihi..,taik telinga gugur takpe, jangan gugur dengan gegendang telinga sekali sudah..

Teenager Housemaid said...

tyiba2 rase mcm confuse..muehheeh

L said...

dahlama tak datang sini , pa citer bro? show mana plak kali nih??

jom baca sekejap =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

MaYa MustWany said...

mau tercabut cuping telinga.hahah

abah khalisha said...

nanti AJL leh tiru ni wat pentas depa..hehehe

My Life's Journey said...

Ni lah speker terbaik pernah umi tengok ..cantik gilerrrrrrrrrrrrrrrr