Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 8, 2012

Kayuhan Bumi Hijau dan.......jiran gaduh !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Aku betol2 tired hari ni..pagi tadi aku join fun ride tu ...dekat jer..10km..masa kayuh pon dok menguap ja sbb aku tidoq lambat smlm ..ni Ombak Rindu kat Astro 1st punya pukulan la ni . Bila dah habis fun ride ...aku dan sahabat sorang lagi sambung kayuh kat area Kulim HiTech lak ( distance lebih kurang 50km ).Nak tau apa kes gaduh tu ?? scroll kat bawah satg...



Ni kwn aku yg shoot pic ni..mana kepala aku wei ??


Ramai gak yg joint fun ride nie

Ni la hero Malaya...



Nampak tak jiran aku dok tengah gaduh tengah jalan tu?aku yg ketika tu tengah shaving meluru keluar sambil pki towel nk tgk apa yg jadi.. Sempat la tgk ada yg kena hentak ngan helmet..Polis ada tu..tp depa pon x dpt nk kawal...jiran India sblh rumah aku cakap ni kes pompuan ..insiden yg berlangsung kira2 20min akhirnya berhenti..harap2 jangan yg mai angkat geng lepas ni sudah la...

20 comments:

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. kluar smbil pkai towel? erkkk =="

abg oi.. bju gelap sikit tkde ker? hoho lawak la plak abg pkai kaler tu.. pewwitt

Yastro said...

Waa...full set tu bro ko ride beskal...mmg minat beskal kot??
Ape kes jiran ko tu???

zati embong said...

huhu part gaduh 2 yg takut.kalau hbis smpai situ je xpe,takut panjang lg je.

Ckin Kembaq said...

haish!bahaya betullah...

cinnamon.com said...

hero malaya naik basikal....cantik pemandangan ..


tak nmpak org gaduh,jauh sgt..tak hero la mcm ni..

Botak said...

kenapa tak join gaduh sekali? best tu., hahahahaha., pasal pompuan pun nak gaduh..

Koding said...

Teruskan berkayuh sambil melihat kehijauan bumi Malaysia..

zureen said...

hentak dengan helmet? mak aiii!

nini said...

bestnya...da lama tak naik beskal....

kiwi said...

ombak rindu dah keluar kat astro dah?

Original CikTeddy said...

hishh,,suke sngt gaduh2..neway,smart la bang khairul kayuh..huhu

ummiross said...

hehe,ummi datang jenguk hero Malaya..

saffiya_aleesya @ echa said...

Ya Allah biar betul ngah shaving pun leh berlari kua pakai towel?? sabar jela ngan kamu nihahaha..ooo kaki gosip jugak ekk hihihi

pelangi sepi said...

seronoknya kayuh basika ramai-ramaikan

NSH said...

wow besnya. xtvt yg menyihatkan bdn:)

caliph shuriken said...

ckp kt diorg xmo gaduh2 ok, huh...

Pink Diary said...

seronok rasa ada org menganjurkan 'fun ride'. harap2 aktiviti mcm tu seringkali diadakan. kat sini kalau ada atvt cycling, marathon, apa2 yg berkaitan outdoor, mcm pesta. xsenang hati lak yg last skali tu, kes gaduh. aduh, perempuan byk sekali. xpyhlah nak gaduh2. ada polis pon xleh nak watpe? pelik.

My Life's Journey said...

wahhhh baju abang ..mcm power rangers la ..


bang bio betul bang gaduh ..ai ai ya .. kene hentak gan helmet pulak tu. Aisehmen ..

Kazman & Sue said...

caya la khairul... layan basikal memang menyihatkankan.... layan gaduh memang memudaratkan....

Afzainizam said...

kayuhhh atlit Malaysia tuuuu... gagahnya ko mengayuhhh

nasib baik diorang gaduh tak keluar parang kalau takkk masuk TV berita karang

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta