Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, January 3, 2012

Iswara Devildz Motorsports

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Pics ni aku cilok dari fb Devilds Motorsports dr Damansara KL (salah satu car club yg aktif dlm pertandingan autoshow tempatan)..pada pemerhatian aku..Iswara ni baru jer siap modified dan ready utk bersaing dlm pertandingan autoshow sikit masa lagi .Apa pon yg pastinya...tangan ni x dak kena mengena dgn Kak Limah yer...  











26 comments:

Kira Kekuri said...

nice one bro..like :3

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik..^^

Teenager Housemaid said...

errr...
pelik je kete ni.. -_-'

Miecyber said...

Macam Transformer Bro..

josrevalution said...

fuhh..dia punya kepla macam transfomer je..hehe

abah khalisha said...

mau org curik kala nampak ni

My Life's Journey said...

hah umi suke side mirror tu la bang .. mcm tangan je .. seram tu kalau malam2 hihi

NURULHANIF said...

wah comel je.. hehe

khaifaiz said...

menyeramkan ler... siap ada tgn lg

acheeqa farhana said...

pehh..memang stylee...

remyhazza said...

cantik tangan tu......
lain dari yg lain....

CekbOlat-bOlat said...

keretaa ! hahah.. =)

p/s: eee..jamban!

EmpayarUtama said...

Striking tu, ada cam robot :)

LydSunshine said...

Eh, comelnya side mirror tangan. Kat mana ada jual?

Original CikTeddy said...

hijau nyo!

mr.curly said...

mmg dasat..tp agak pelik skit bro..hikhik

amranaiman said...

ni tanduk ke tangan?? huhuhu :P

ummiross said...

side mirror tu lain dari yang lain!

Dalila Hamid said...

pesen apa side miror tu... eh2... mcam2

dwaty said...

kalau tukar jadi transformer best gak ni... hehehe

MABK said...

kaler hijau tuh..

Koding said...

side mirror tapak tgn ni pandai meraba tak??

Khairil said...

best!! ranggi iswara ni bro...

zati embong said...

fulamak!macam robot!mcm ada mata..hihi

kaler dia,cntik!jat xsuka kaler kete kaler hjau,tp serius hjau dia cntik.hihi

Abhamz said...

salam, dah siap nanti pasti akan beri saingan dlm show atau event yg akan diadakan seterusnya...

Afzainizam said...

wooooo mmg bentuk iswara ni power gilerrr.... mmg unik ... nak pasang dia pun makan masa tu....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip servis motorsikal lc135