Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 1, 2012

Celebrate new year kat Dataran Merdeka

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Nampaknya ini adalah entry pertama aku utk 2012 , seperti yg kita semua maklum..tahun 2011 baru sahaja  meninggalkan kita semua dan malam ini merupakan malam terakhir aku kat KL ..rasa berat la plak nak balik Penang esok. Sebagai penutup tirai xtvt percutian aku kat KL ni..kami sekeluarga ambil keputusan untuk celebrate new year kat Dataran Merdeka.
Kami tiba pon dah agak lewat ..dekat 11pm baru sampai....manusia ..jgn cerita la ...punya la ramai..sempat la layan M Nasir dan Jamal performed . Apa pon budak2 ni enjoy sakan tengok bunga api kat 15 minit .









31 comments:

TiraPengemis said...

ewah...bestnye...
selamat thn baru yer...

ahsfantasy24 said...

Berhati-hati di jalan raya :)

P/s:
ahsfantasy24.com">Selamat tahun baharu, semoga hari mendatang lebih baik dan semoga tercapai apa yang diimpikan :)

ummiross said...

Sambut tahun baru di KL ye khairul,tentu meriah,cantiknya bermandi cahaya.

zati embong said...

selamat tahun baru,mesti anak2 excited, tgk bunga api~

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat thn baru :)

Cinta Misteri said...

perghhh...dataran Merdeka tueww

*tak sanggup rempuh jemm, dok umah jewrrr...penat baru balik bekelah semalam

CikguShikin said...

tgk kat tv ramai sgh org no

Adylia Qarissa said...

alaaaaaaaa...kalau tau abg ada kat kl semalam...boleh kita jumpa..

CekbOlat-bOlat said...

untunglah dpt pergiii!

Original CikTeddy said...

wah..best la bang khairul..slmt taon baru^_^

Cik Yatt said...

bestnyeee...

josrevalution said...

best lah dapt cuti smggu bro..jgn sedi2 lain tahun ada lg..hehe.. hati2 ye..

Polskahackrew said...

selamat tahun baru

RinsyaRyc said...

smbut kat umah tengok kartun dn cite hantu je... hehehe

Shafarina Adilla Sulaiman said...

huhu...same lak kite g dataran semalam...
bunga api memng terbaikla..huhu
happy new year bro!!

.: iEyLa :. said...

same lak kite g celebrate kt dataran..
memang terbaikla bunga api smlm..hihi
happy new year bro!!

Teenager Housemaid said...

wahh..bestnye..

selamat tahun baru..:)

MaYa MustWany said...

selamat tahun baru abg khairul.
mas duk kat umah je.hihi

Niza Romli said...

selamat tahun baru :)

Edy Fee said...

mmg kompom la meriah....syoknye..hepi new year bro

Miss Purple Ungu said...

bestnya khairul n family celebrate new year kat dataran
meriah gitu :)

Picoz Shupalula. said...

Selamat Tahun Baru !

My Life's Journey said...

Bestnya jejalan ..happy new year bang n keluarga!!

Iznie said...

selamat tahun baru. usaha dgn gigih ya...semoga azam menjadi realiti. :)

Dalila Hamid said...

selamat tahun baru... sakannya depa sambut tahun baru kt KL.... dela kt tingkap rumah ja tgok bunga api... hhee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Syioknye..meriah sungguh..
Happy New Year..^^

Abhamz said...

salam, tentu best...apapun selamat tahun baru, semoga tahun ni lebih byk show2 yg hebat dan menarik...

caliph shuriken said...

dh lama sy x turun kL, huh...

Afzainizam said...

Ohhhh sambut tahun baru kat dataran.... ada kelainan sikit dari aku yang sambut depan TV ajerr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
goodbye 2011 and welcome 2012

G@D!z$ said...

epy new year...

NURULHANIF said...

selamat tahun baru.. :)