Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, January 10, 2012

BMW 7 series ??

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

At glance kita mesti agak yg kereta ini adalah model BMW 7 series...korang jgn tertipu ! Model asal kereta ini ialah Nissan Maxima ..Mesti ada antara korang yg pernah lihat @ terima email dr kengkwan ttg kereta ini..pics ni dh lama dlm simpanan aku cuma baru hari ni aku nk share ngan korang semua .
Owner ni berasal dr negara pengeluar minyak dunia  ..iaitu Kuwait ..bodykit kereta dia ni dah bercampur  aduk..ada yg dr BMW 7 series ,  BMW M3 dan Toyota Supra..kira ni kawen campur la ..

Habis nampak semua aurat kereta ni...terbelah sana..terbelah sini









36 comments:

ummiross said...

waa hebat gilak!

.: iEyLa :. said...

uisshh..biar betul..huhu

Phat said...

mmg gila

Ckin Kembaq said...

hebat2.. seriously! ^_^

NURULHANIF said...

dasyatnya,..

harrazdani said...

sayangnyer BMW....

My Life's Journey said...

Ya Allah ..dasyatnya!!!! serius dasyat laaa ..first time la tengok modified mcm ni .. gila lah idea ..waaaaa ..kagum2

Kazman & Sue said...

aku tengok dah macam bumbung rumah minangkabau la pulak jadinya... dahsyat betul diorang ni...

G@D!z$ said...

huhuu gempak..

Mila Ahmad said...

bahaya kalau nak duduk kt bonet depan tu, boleh mengigit haha...

PopkoRn said...

agak2 kete ni akan sampai malaysia x nati? aku nak tgk real lah rase nye...
cam smart jer...

josrevalution said...

dah nama pun series!..

cik kiwi's said...

aaaaaaaaaaaaa.serius hebatttt dan teruja.....bmw!!!!

Cik Yuyu said...

peh..cantiknye..malaysian punye ke ni abg khairul?

Cik tikah said...

awesome pe. cantik!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

pergghh..terbaek...^^

zareliqa afiqa said...

Wah! awesome gler! :D

Cik Laure Weng said...

torrrrrKOJJJOT EDEN NENGOK NIE HA.....

ratu zuleyqha said...

hebat!! boleh pulak lain2 model body part masok dlm body nissan tuh ek??

Potrait Admirer said...

pintu rumah tuan punye keta nie msti mcm keta dia gak hihihi...

LydSunshine said...

Hancur keta. Dah tak jadi lawa dah kalau terlampau canggih.

Kancil 8349 said...

mantap....cantik

wahida said...

hebak hebak...

Niza Romli said...

ayark!! klu bagi free pon takmau. tak larata nnt nak kena tutp byk pintu. hehe

Mohd Norafzal said...

giler tak sayang kete!!adoyai pitam dah mak aku kalau aku buat cenggini!!dah la tak abis bayar lagik kete tu!!waaa

CekbOlat-bOlat said...

perghh.. terjojol mate ni

Norlida Ramli said...

smart & terbaik.huhuhu

cimOt said...

dedah sana dedah sini..haishhhh..tak malu laaa dia ni..

Yastro said...

dose besor keta ni weiii...aurat tuuu...hehehehe

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

wahh..terpegun 2 saat !!
gila cantik !!

KizMySeLf said...

dah mcm robot plak dah keta ni..

abah khalisha said...

fulamak..hehehe

Abhamz said...

assalam. kreatif sungguh....

Botak said...

kalau dah nissan tu., nissan jelah., ni ekstrim gila modi sampai jadi camni., hahaha..

Edy Fee said...

perghhh boot depan...gempak giler..ikut trend durian kew

Afzainizam said...

uihhhh pintu gunting depan belakang kiri kanan.. kereta mahal plak tu dia modifide

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta