Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, January 2, 2012

Awat payah sangat nk bukak ni???

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Tired skit arini..smlm sampai Penang lebih kurang 2am...esok dah start keja..boring giler ! Blom ada mood nak update kesah modified kereta lagi...hampa tengaok kerenah budak ni dulu ok...





18 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

hahaha lawak tgk..badan kecik je..tayar lagi besar dr badan dia

diana said...

mampu kah??
ekekek

Belalang hijau Perisik said...

biasa la tu bro, sekali-sekala ilang mod dalam berblog.

bila cuti, nak start keja balik sememangnya diri terasa baloq liat ya amat XD

psst... jemput singgah blog baru belalang :)

Original CikTeddy said...

ayoi..budak ni ade kuase super kuat ke?haha sungguh2 nk buat tu..

ummiross said...

hehe..usaha tangga jaya tu khairul, berpayah2 semasa kecik, dah besar senang sikit,hik!

bella luna said...

la, ingatkan apa yang abg khairul tak dpt bukak td, rupanya si kecik nie yang ade problem,. mmg sampai bile2 pun takkan terbuka la lau tak de org tlg mcm nie, hehe

Abhamz said...

salam, bakal pemodified yang hebat bila besaq nanti...

Khairil said...

pomen kecik...hehe

Fixx said...

ha3.. besar skru drp pomen tu

diana said...

AMBOI..TADI NAMPAK DIA KAT DEPAN KEDAI KASUT TU DIA BUAT TAK NAMPAK JA KAT ORANG..MENTANG2 JALAN DENGAN ROMBONGAN..EKEKEKE...

Ungu Violet said...

kehkehkeh...comey je tengok..:)

Afzainizam said...

ooohhhh anak mat salleh ni ada hati nak bukak tayar lori....

besar cita-cita dia tuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
goodbye 2011 and welcome 2012

My Life's Journey said...

Hahaha kelakar la gambar ni bang ..pandai abang ni buat lawak yer .. cute budak ni ..ni mesti nak jadi mekanik yang berjaya :)

G@D!z$ said...

hehee...jangan budak ni terpelanting sudah...

kutoOobambOo / ericoanaci said...

ni anak superman ni.. kalau gunting rambuat dia confirm gunting tu patah (citer dlm drama Superman)

miSpYeja said...

tayar lebih besar dri dia.mmg tak bkk lah hahah

Kancil 8349 said...

kesiannya..nie kena dera ke apa nie

Terbelog said...

hebak mung hehe