Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, January 13, 2012

Angel Beats Mira

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Sapa kata cikgu x reti nak modified kereta ? Tengok la ha kereta Cikgu Madi dr Kuala Kangsar ni .Superb !
Minat sunggoh Cikgu Madi ngan karektor animasi dr Jepun ni ....anak murid pon x brani nak ikut tu ! Aku blom dapat information ttg full spec kereta beliau...InsyaAllah klu dia mai kat autoshow kulim Jan 29 ni ..boleh la aku interview dia ..
Buat cikgu cikgi di luar sana ...x mau ikut macam Cikgu Madi ka ??

Kereta beliau pernah menjadi cover story untuk majalah K-Kompak



Cikgu Madi ketika menerima hadiah tempat ke-4 kategory Perodua Std @ Autoshow gempaq bangat Dec yg lalu .












29 comments:

Papa PUSS said...

Salam

Kancil je pon..
Mmg hebat la cikgu tu..
Nak juga la..

Cik Etel said...

tak superb pom..
kah kah kah..

SeseDaP RaSa said...

Smartt.. :-)

khaifaiz said...

cute kete ni...

.: iEyLa :. said...

part sport rim die yang xleyh tahan tu..hihi

Adylia Qarissa said...

senang anak murid cikgu nak cam kereta dia..heheeeee

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

teringat cikgu sekolah aku dulu tahun 1996 main audio..memekak je kat sekolah..mase tu takde airbrush lagi..haha..

wahida said...

cute!!

Potrait Admirer said...

lawa anime tu hihi

Ummi Dania Yasmine said...

kereta kancil leh jadi kete yang cantik bila makeover yer

diana said...

cikgu lain tak dan nak belek kereta..heheh

dwaty said...

comel

RinsyaRyc said...

waaa... untungla.. mjlah pulak tu.. glemer~

saffiya_aleesya @ echa said...

nampak mcm kete pompuan jer..kalau saya jadi cigu madi sy suka buat kete tu lagi nampak smart n garang!!!

Fabulous Me said...

Ini mau klu masuk dlm keta ade patong tuh sbelah :p

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

chegu abbas said...

macam anime ...haih

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cantek...warna biru palk tue.. comel je tgk..

LydSunshine said...

Hebatnya cikgu madi tu.

Yastro said...

Mantops keta katun neh...:)

Azekzk said...

dasyatlah kete kancil tu. Rasa teringin plak nk buat mcm tu tp duit x cukup. hehehee.

ummiross said...

waa sweetnya kereta cikgu Madi ni..

Koding said...

Mesti cikgu madi ni cikgu pendidikan seni...

Fixx said...

smart gak kete kelisa lpas modified

pelangi sepi said...

comel

SHAHIDA SHIDA said...

wah cantiknya like la...

MaYa MustWany said...

ate orang kampung kita pun minat jugak la ye..hihihi

Afzainizam said...

oohhh mesti kereta cekgu tu diminati oleh anak murid dia kan.... mungkin gak cekgu seni kottt...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip kereta semasa banjir

Abhamz said...

assalam, modified yg ringkas tp menarik...

My Life's Journey said...

Hebat jugak kawan bang khairul ni ..cikgu memamng hebat ..yayyyyyyyyy