Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, January 5, 2012

Aku masuk magazine lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Semalam ada member called..."abg krol masuk majalah la "...huh terkejut dan excited sunggoh aku..harini pon bangun awal sbb nk p kedai mamak nk beli magazine tuh . Bulan ni salah satu artikel yg disiarkan dlm majalah KarHifi ialah mengenai esso-seberang-jaya-autoshow yg berlangsung pd thn lepas . Ada la gak terselit kelibat aku kt dlm magazine tu .
Kalau sesapa nk soh aku sign otograf ..cepat2 la p beli Majalah KarHifi edisi 27...




Baju kuning tu aku la ...


31 comments:

Original CikTeddy said...

wah bang khairul..mcm artis da skrg..wink3

Yastro said...

Waaa...terbaik la bro...tahniah!!!

MaYa MustWany said...

semakin fofulorrr

Picoz Shupalula. said...

Wahhh dah masuk majalah. pewitt

KizMySeLf said...

nak sain sini bro Khairul..huhu

saffiya_aleesya @ echa said...

best kan muka masuk majalah..glamour ar pasni hehehe

CekbOlat-bOlat said...

fuyooo.. popolarr !

Pink Diary said...

tahniah bro, kee up the good work

Polskahackrew said...

wah femes.. minta otograf bro.. ('',)

diana said...

lain kalau kalau tersrempak lagi kena mintak sign nih..heheheh

zareliqa afiqa said...

bestnye dapat masuk majalah^^

TiraPengemis said...

bestnye....nk msk majalah jgk :(

ummiross said...

waa makin famous dan glamer lah khairul, moga rezeki dan peluang makin bertambah2 untuk tahun 2012 ni

Miss Purple Ungu said...

waa...pemes la khairul pasni
mtk autograf sikit ^^

khaifaiz said...

smakin meletup bang khairul kita ni

Norgadis Labuan said...

wah hebat! mengalahkan artis...

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhh abang ni masuk majalah lagi? piwettt ..mcm artis la bangni. Alhamdulilah ..makin murah rezekia abang ni ..kami semua sungguh berbangga :)


umi dah tag abang ...kalau abang free .. try la ..umi tau abang bz orangnya ..suke nak tag hihi :)

Kazman & Sue said...

lepas hajat aku bergambar dengan artis khairul ni kat putrajaya... haaaaa3x... power la hang weii...

syiela said...

wah.. b.khairul glamour la... sign.. sign :)

Adylia Qarissa said...

nak tumpang glamor boleh tak?? ;p

abah khalisha said...

Terbaik bro!

dwaty said...

bang... saya tak minta sign autograp... cukup abang ingat saya sudah... hehehehe...

G@D!z$ said...

hehee mintak otograf bleh :)

Abhamz said...

salam, semakin hari semakin terkenal...tahniah!

Kira Kekuri said...

wahh feymes~ ;D

Terbelog said...

kire dah berjaya dah ni

caliph shuriken said...

terbaikkk bro ^^

Beckhrooy said...

cayalah,dpt msuk magazine

Afzainizam said...

semakin hari semakin popular lah ko ni... habis semua majalah ada ko yerr
orang kuat autoshow begitu lahhhh.... tahniah broo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip servis motorsikal lc135

CikguShikin said...

bertambah glemer la ye

Khairil said...

memang femes dah ni bro...haha